Ha 1 hónapig nem eszek semmit és mindennap tornázok, akkor mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Létszíves csak egy számot írjatok ne egy regényt ! leőre is köszi:))2011. máj. 15. 14:21
2/22 A kérdező kommentje:
köszi..
2011. máj. 15. 14:25
3/22 anonim válasza:
Mi az hogy semmit nem eszel 1 hónapig? Olyan nincs, hogy nem eszel egy hónapig, nem fogod bírni úgysem.
Egyébként az lesz, hogy meghalsz!
4/22 anonim válasza:
2-3 kg.
Hamar a kórházban fogsz kikötni, ott meg nem koplalhatsz, mert akkor irány a pszichiátria.
Nem lenne hülye ötlet beutalni...
5/22 A kérdező kommentje:
köszi..
2011. máj. 15. 14:27
6/22 anonim válasza:
Szerintem 6-7 kilót is ledobhatsz. Persze ez a "semmit" elég tág és a torna is lényeges, hogy mit és mennyit. Én amikor tornáztam és elhagytam a cukrokat (üdítők, csokik, sütik, gyümölcslevek is ha cukortartalmúak), elég hamar mentek le a kilók. Javaslom az aerobicot, ami égeti a zsírt. És kérdezd ki az edződ.
Ez nem regény volt, csak novella... :-)
7/22 anonim válasza:
10-15kg. De előbb esel össze/zabálsz fel mindent, mint hogy elérd.
8/22 anonim válasza:
a 3. nap után az ágyból se fogsz bírni kikelni, nemhogy tornázni. egyébként meg a kérdezőnek már volt egy ilyen kérdése, csak ebből a "köszi..." válaszból ismertem fel. kérd meg a szüleid, hogy kísérjenek el pszichológushoz. szerintem mindenkinek ez lenne a legjobb.
9/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2011. máj. 15. 14:38
10/22 anonim válasza:
jól fogsz kinézni a temetésedre :) csinos, vékony hulla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!