Ha 1 hónapig nem eszek semmit és mindennap tornázok, akkor mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Létszíves csak egy számot írjatok ne egy regényt ! leőre is köszi:))2011. máj. 15. 14:21
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2011. máj. 15. 14:51
12/22 anonim válasza:
Nem fogsz tudni egy idő után tornázni, mivel ahhoz is kell energia. Gratulálok!
13/22 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen :))
2011. máj. 15. 15:00
14/22 anonim válasza:
olyan nincs hogy nem eszel semmit mert akkor meghalsz. én volt hogy 3 hónapig alig ettem (nem fogyózás miatt) 6 kiló ment le! szerintem az összes izom volt mert olyan puha plöttyedt voltam hogy nem mertem bikinire vetkőzni. utána persze visszajött az összes kiló és kb 1 év kemény sportba és rendes étkezésbe telt míg normális izmos szálkás alakom lett.
15/22 A kérdező kommentje:
KÖszi ...:))
2011. máj. 15. 15:02
16/22 anonim válasza:
persze persze...egy nagy zabálás után én is így vagyok vele...de figyeld meg este már megint ott figyel a szádba a hamburger meg a kóla XD
17/22 A kérdező kommentje:
köszi de én nem :P...
2011. máj. 15. 15:43
18/22 anonim válasza:
5 kiló az első héten. A 2. héten már semmit, mert infúziót fogsz kapni.
19/22 A kérdező kommentje:
köszi...:)
2011. máj. 15. 18:12
20/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Te krvagáz vagy.:)
Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!