Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha 7 napig csak vizet iszik...

Ha 7 napig csak vizet iszik nem eszek semmit akkor mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az olyan válaszolók akik csak kotekedni birnak az sem érdekel ha visszahizom utána a kérdésemre válaszoljatok
2013. márc. 5. 16:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
51%
Ezt nem fogod tudni megcsinálni. Az első napot végigremeged, második napon el fogsz ájulni, és nem fogsz tudni felkelni.
2013. márc. 5. 16:26
 2/24 anonim ***** válasza:
56%

Semmit, zéró, none, nulla...

Ha nem érdekel, hogy visszahízol utána, akkor minek csinálod? Nem igazán értem a logikát...

Megjegyzem 1 napig se bírod vízen, nemhogy egy hétig... főleg ha eddig sokat ettél...

2013. márc. 5. 16:35
 3/24 A kérdező kommentje:
de igen,és ki lehet birni.
2013. márc. 5. 16:38
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehet kibírni, elájulsz.
2013. márc. 5. 16:41
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

> Ha 7 napig csak vizet iszik nem eszek semmit

> akkor mennyit fogyhatok?

7napig nem bírod ki táplálék nélkül.

> az sem érdekel ha visszahizom utána

Ha több nap éhezés után elkezdesz zabálni, és ezt többször egymás után megcsinálod, akkor átáll a szervezeted egyfajta "raktározó" üzemmódra (adaptálódik). Vagyis nem fogyni fogsz, hanem hízni mint a disznó.

2013. márc. 5. 16:42
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

Én egyszer nem fogyási céllal böjtöltem, 4.5 napig semmit nem ettem vízen kívül. Simán kibírtam, miért ne bírtam volna, egy ember ennél sokkal többet kibír, ha rákényszerül. Az utolsó 1-2 napon már érdekes volt, mintha kicsit berúgtam volna. Ájulásnak esélye sem volt.

Arra nem emlékszem, fogytam-e 1 kilót vagy sem, az én testem elég hatékony abban, hogy tartsa a tömegét.

Egyszer ki kellett próbálnom, de persze nem ajánlom senkinek a kicsit is hosszadalmasabb böjtöt ész nélkül :)

2013. márc. 5. 16:44
 7/24 anonim ***** válasza:
50%
Ja és a visszaálláskor kis gyümölcsöt ettem, utána már nem emlékszem (tizenpár éve volt), de nem kezdtem el zabálni. Sosem zabálok. Nem is értem, miért tenném, a testem szól, hogy elég.
2013. márc. 5. 16:46
 8/24 anonim ***** válasza:
60%
normális emberek elől foglalnád a kórházi ellátást...szép
2013. márc. 5. 16:51
 9/24 anonim válasza:
67%
Attól függ, hogy mennyit mozogsz és mennyit kcalt használ el a szervezteted alapjáraton. kb 9000 kaliória elégetés után lesz 1 kiló súlyvesztés. Ami 1 hét alatt mozgás nélkül olyan 1-2 kiló lehet maximum. Viszont ha eszel negatív kalóriás kajákat (a szervezeted több energiát használ el az emésztésével mint amennyi van benne) akkor jobb eredményt érhetsz el és még vitaminhoz is jutsz.
2013. márc. 5. 16:57
 10/24 anonim ***** válasza:
54%
Legalább almát egyél viccen kivül. én is csináltam ezt 3.ik nap össze estem suliba menet. de leszartam és csináltam tovább annyi változással h 2 almát megettem egynap. igy lett 10nap alatt- 4kg
2013. márc. 5. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!