L-Karnitin? sokan mondták h. jó ezés mellé.
pontosan mien edzés mellé ?
pl: 45 perc futásnál ?
ha heti 4-5x csinálm?
és hol lehet venni ? hervis pl?
(léci csak akinek tapasztalata van)
Én a DM-ben vettem egy dobozzal tavaly nyáron. A reggeli futás előtt (7-8 óra körül) szoktam bevenni, és az egyetlen hatás, amit tapasztaltam, az a fokozott izzadás volt. Kb. délig patakokban folyt rólam a víz bármit is csináltam. Átázott a póló a hátamon, a nadrág a seggemen, folyt a víz a homlokomon stb. Nagyon gáz volt. Beszedtem mind a 60 szemet, de semmi más hatást nem vettem észre.
Ahogy abbahagytam, többet nem izzadtam így.
utolsó!
neked bevált ? használt ?
és hol vetted? dm-es jó ???
Itt olvashatsz utána részletesebben.
Ez egy a szervezetben is megtalálható anyag, ami a zsírsavak szállításáért felelős.
Diétát/aerob (zsírégető) edzést segíti.
Rendszeresen alkalmazom, határozottan pozitív véleménnyel vagyok róla.
Én ennek utánanéztem egyszer a szakirodalomban, de nem találtam olyan publikációt, ami meggyőzően bizonyította volna hatásosságát.
A legtöbb review is azt emeli ki, hogy elvileg mennyi mindent kellene csinálnia, de a nagyobb dózisú kiegészítse se mutatott megbízható eltérést a kontrollcsoporthoz képest. Így én letettem arról, hogy karnitinre pénzt áldozzak.
"To date, there is little or no evidence supporting that carnitine or hydroxycitrate supplementation are of any value for weight loss in humans."
Itt a teljes cikk: [link]
Bizonyítottan hatástalan.
Bár nem káros, sőt hasznos edzés előtt például asavasodást remekül gátolja. De semmilyen zsírégető hatása nincsen.
Nem én tájékozódtam ez ügyben, mivel a szakmám része hogy tudjam.
Amúgy bejött, mert jó csak zsírégetéshez semmi köze. Természetesen próbáltam, de annyit nem ér, mint amennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!