Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » L-Karnitin? sokan mondták h....

L-Karnitin? sokan mondták h. jó ezés mellé.

Figyelt kérdés

pontosan mien edzés mellé ?

pl: 45 perc futásnál ?

ha heti 4-5x csinálm?

és hol lehet venni ? hervis pl?

(léci csak akinek tapasztalata van)

2013. febr. 18. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a DM-ben vettem egy dobozzal tavaly nyáron. A reggeli futás előtt (7-8 óra körül) szoktam bevenni, és az egyetlen hatás, amit tapasztaltam, az a fokozott izzadás volt. Kb. délig patakokban folyt rólam a víz bármit is csináltam. Átázott a póló a hátamon, a nadrág a seggemen, folyt a víz a homlokomon stb. Nagyon gáz volt. Beszedtem mind a 60 szemet, de semmi más hatást nem vettem észre.

Ahogy abbahagytam, többet nem izzadtam így.

2013. febr. 18. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, ált. heti 6 nap sportolok, minden alkalommal használtam. Szóval gyakorlatilag kihagyás nélkül.
2013. febr. 18. 22:59
 3/9 A kérdező kommentje:

utolsó!

neked bevált ? használt ?

és hol vetted? dm-es jó ???

2013. febr. 18. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Semmi szükség ezekre a cuccokra.
2013. febr. 19. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt olvashatsz utána részletesebben.

Ez egy a szervezetben is megtalálható anyag, ami a zsírsavak szállításáért felelős.

Diétát/aerob (zsírégető) edzést segíti.

Rendszeresen alkalmazom, határozottan pozitív véleménnyel vagyok róla.

2013. febr. 19. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ennek utánanéztem egyszer a szakirodalomban, de nem találtam olyan publikációt, ami meggyőzően bizonyította volna hatásosságát.

A legtöbb review is azt emeli ki, hogy elvileg mennyi mindent kellene csinálnia, de a nagyobb dózisú kiegészítse se mutatott megbízható eltérést a kontrollcsoporthoz képest. Így én letettem arról, hogy karnitinre pénzt áldozzak.

[link]

"To date, there is little or no evidence supporting that carnitine or hydroxycitrate supplementation are of any value for weight loss in humans."

Itt a teljes cikk: [link]

2013. febr. 19. 22:23
 7/9 °:Amigo:° ***** válasza:

Bizonyítottan hatástalan.

Bár nem káros, sőt hasznos edzés előtt például asavasodást remekül gátolja. De semmilyen zsírégető hatása nincsen.

2013. febr. 20. 01:35
 8/9 A kérdező kommentje:
te őpróbáltad és neked nem jött be ?
2013. febr. 20. 15:25
 9/9 °:Amigo:° ***** válasza:

Nem én tájékozódtam ez ügyben, mivel a szakmám része hogy tudjam.

Amúgy bejött, mert jó csak zsírégetéshez semmi köze. Természetesen próbáltam, de annyit nem ér, mint amennyibe kerül.

2013. febr. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!