Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Volt már olyan aki pl. : L...

Volt már olyan aki pl. : L karnitin tablettától fogyott?

Figyelt kérdés
Hat valamit,vagy csak olyan mint a placebó?(Szinte semmire se jó,csak pénzkidobás,de növeli az önbizalmat és ez segít a fogyásban.)
2012. szept. 25. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Az L-karnitin az csak egy KIEGÉSZÍTŐ, annyira segít mint egy vitaminkapszula. Ha mellette normálisan kajálsz mozogsz mint atom, akkor fogyni fogsz. Ha zabálsz mellette, akkor utána 3 hónap múlva nem kérjük a "az l-karnitin semmit sem ér, nem segített semmit, blabla" féle tapasztalatokat.
2012. szept. 25. 21:07
 2/6 nagylzs ***** válasza:
Nem kellene ide is valami alapszabálykönyv amit kérdezés előtt kötelező elolvasni? :-)
2012. szept. 25. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:
1. Kérdezőnek: Tudom. (Nem vagyok közel értelmi fogyatékos tini lány(bár lány sem vagyok))
2012. szept. 25. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy lehetne itt is feltenni kérdést hogy elolvassák az alapismereteket...Amúgy igen segít, hormonálisan is remek hatásai vannak.Persze az alap a kiszámolt diéta, de mint minden kiegészítő eléggé sokat tud dobni, főleg a végjátékban amikor a diétád 8 + adik hetében vagy.Kiegészítőket így sorolnám diéta alatt: erős multivitamin,jó minőségű fehérje,bcaa,l-carnitin,egyéb...
2012. szept. 25. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmiféle fogyasztó hatása nincs, ami elég irónikus, tekintve számos bizonyított hatása nem ismert, míg pont az alaptalan baromság terjedt el róla. A zsíranyagcserére pedig azon egyszerű oknál fogva nincs hatása, mivelhogy nincs szabályzó szerepe, ő csak szállít, egy sima "kifutófiú".
2012. szept. 25. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a tablettától fogysz, de segít benne nagyon is. Egyike azon kiegészítőknek ami tudományosan is bizonyítottan hatásos. Azon túl hogy a zsírsavak szállításában nélkülözhetetlen a szervezetben számtalan módon közvetetten is segíti a fogyást, ugyanis jobban megy tőle maga a mozgás is és a sportolás utáni regeneráció, javul a közérzeted is, egyszóval nagyon univerzális.

Bár én úgy vagyok vele, hogy egymagában valami nem sokat ér. Ehhez is kell a megfelelő multivitamin, és kombináld a többi természetes kiegészítővel(pl. zöld tea), vagy olyan készítményt vegyél amiben több kivonat is van, és van benne karnitin is. Mindig sokkal olcsóbb ha kombinált a termék, mint ha külön-külön vennéd meg az összetevőket.

Amúgy már vannak fejlett karnitin típusok. Pl. a Scitec Pentacarn. Kombinálhatod az Adipokil-lel is. De vannak olyan vitamin pakkok is, amikben már minden van. Pl ugyanettől a cégtől a Monster 100 Pak. A vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok, enzimek mellett L-karnitin mátrix mindenféle zsírégetővel és izomstimulálókkal és még ízületvédő is van benne.

2012. szept. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!