Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Egy gyúrós ismerősöm mondta h...

Egy gyúrós ismerősöm mondta h az l-karnitin tönkreteszi a lányok méhét. Miért mondta?

Figyelt kérdés
Megbízok benne eléggé mert tudom hogy 4 ève csinálja viszont ez nekem.furcsa...
2012. jún. 17. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy 4 éve csinálja, nem jelenti azt, hogy kompetens a témában.

Nem tudom miért mondta. Talán, mert akart valami "okosat" mondani.

2012. jún. 17. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
ez olyan dolog,mint ahogy ti tudjatok,hogy ha elinditjatok a winampot szolni fog a zene,de hogy miert,vagy hogyan is mukodik ez azt ti sem tudjatok.Lenyeg,hogy tenyleg irja az ilyen termekeken,hogy allapotos noknek nem ajanlott..A pontos valaszt a sportorvosok es talan a gyarto tudja..
2012. jún. 17. 17:05
 3/9 A kérdező kommentje:
értem. köszi azért azt hittem tényleg van valami gáz ami a sok olvasgatás ellenére elkerülte a figyelmemet.
2012. jún. 17. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha ez így lenne akkor, nem árulnák nőknek. Egyébként én szedtem és semmi baja a méhemnek.
2012. jún. 17. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolso ez nem igy van.A patikaban is sok orvossag van kizarolag idos embereknek pl idegcsillapito,tesztoszteron vizhajto stb..amit recept nelkul egy 10 eves gyerek is megvehet.Ha ra van irva,hogy nem ajanlott bizonyos szemelyeknek akkor tenyleg nem ajanlott.Sok multivitaminon is irja,hogy noknek terhesseg idejen nem ajanlott..Hiaba csak vitamin..
2012. jún. 17. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Ismerek én is ilyen fogyatékosokat, akik évek óta csinálnak valamit pl edzés és annyira h*lyék hozzá mint a kérdésben említett barátunk, ha túladagolod akkor max f*sol egyet, de mutasson már valaki egy ilyen embert...javasolnám az ismerősödnek hogy hagyja abba a pcsába az egész edzés témát mert ha ilyet mond vajon milyen lehet az étrendje, vagy egy edzése?
2012. jún. 18. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Érdekes lenne, L-karnitin ugyanis van a húsokban is... felejtsd el ezt az ismerősödet gyorsan.
2012. jún. 21. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
29%

Az L-carnitin az egyike az olyan összetevőknek,amiknek nem igazán van káros mellékhatása az emberi szervezetre,pedig elvileg a szervezetünkben nem fellelhető,mivel a saját szervezetünk nem képes az előállítására,külsős dolgokkal tudjuk magunkba juttatni,állati hússal,vagy vitamin kiegészítőkben,vagy zsírégető kapszulákkal.

Nagyon nagy szerepet játszik viszont a zsír lebontásában,és aki fogyókúrázik,és mellette rendszeresen mozog,nagyobb eséllyel bontja le a felesleges zsírt,erre van az L-carnitin.És amit most leírtam,valószínüleg ezért nem ajánlják az állapotos nőknek,mivel a babáknak szükségük van zsírra is a terhesség alatt,mivel sajnos vannak olyan kismamák,akik ilyenkor is próbálnak minimálisan étkezni,viszont a babáknak táplálékra van szükségük.

Azt meghogy tönkreteszi a nők méhét,nem tudom honnan szedte,vagy olvasta,de még nem hallottam róla.

2012. jún. 28. 15:30
 9/9 demeve ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy az L-Karnitin túlzott szedése mit okoz, de az biztos, hogy a terhesség alatt kritikusan fontos tápanyagnak számít a kismamámak és a magzatnak egyaránt. A teherbeeséskor a kismama L-Karntitin szintje a felére zuhan, ezért pótolni kell vagy vörös húsokkal stb, vagy étrendkiegészítő formájában. A magzatnak azért van kiemelten szüksége rá, mert felkészíti az anyatej zsírjának feldolgozására. A méhlepény anyagcseréjében is esszenciális a szerepe. Hiánya nagymértékben lassítja a magzat fejlődését. Ezeken kívül, amennyiben a méhlepény működése nem kielégítő, az L-Karnitin feljavítja azt. Továbbá minimálisra csökkenti a koraszülés esélyét, tehát aki hajlamos rá, annak orvosi javaslatra általában L-Karnitint kell szednie.
2013. márc. 31. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!