Egy gyúrós ismerősöm mondta h az l-karnitin tönkreteszi a lányok méhét. Miért mondta?
Az, hogy 4 éve csinálja, nem jelenti azt, hogy kompetens a témában.
Nem tudom miért mondta. Talán, mert akart valami "okosat" mondani.
Az L-carnitin az egyike az olyan összetevőknek,amiknek nem igazán van káros mellékhatása az emberi szervezetre,pedig elvileg a szervezetünkben nem fellelhető,mivel a saját szervezetünk nem képes az előállítására,külsős dolgokkal tudjuk magunkba juttatni,állati hússal,vagy vitamin kiegészítőkben,vagy zsírégető kapszulákkal.
Nagyon nagy szerepet játszik viszont a zsír lebontásában,és aki fogyókúrázik,és mellette rendszeresen mozog,nagyobb eséllyel bontja le a felesleges zsírt,erre van az L-carnitin.És amit most leírtam,valószínüleg ezért nem ajánlják az állapotos nőknek,mivel a babáknak szükségük van zsírra is a terhesség alatt,mivel sajnos vannak olyan kismamák,akik ilyenkor is próbálnak minimálisan étkezni,viszont a babáknak táplálékra van szükségük.
Azt meghogy tönkreteszi a nők méhét,nem tudom honnan szedte,vagy olvasta,de még nem hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!