Láttam sokan irtatok a raspberry vital-lal kapcsolatban?
Először is. Hogy tudsz olyan helyről rendelni, ami magyarországi képviseletnek van feltüntetve, de rohadtul nincs magyar címük, telefonszámuk, de még egy sz*r e-mail vagy magyar képviselő sem? Egy .com-os e-mail van csak. A termék visszaadására jogosult vagy és megteheted az oldalon megadott amerikai címen. :D Ez vicc. Te át vagy b*szva, mint a sz*r a palánkon. Ezt hívom én "tudatos vásárlásnak".
Folytatom: Nem fogsz tőle fogyni. Aminek a bevezető szövege úgy kezdődik, hogy "Eleged van az izzasztó edzésekből és kemény diétákból? Ezzel a sz*rral nevetgélve dobod le majd a kilókat, tisztán zsírból tv nézés közben, mert ez annyira természetes összetevők kombinációja, hogy a tehénsz*r ehhez képest műanyag." Na az ilyennek nem szabad bedőlni, de sokan (köztük te is) megteszik. Semmilyen speciális összetevőt nem tartalmaz. 5-6 gyümölcs kivonata és csókolom. Azt azért nem árulják el, hogy mégis mi és mennyi van benne, csak tudatják, hogy a málna egészséges és hogy van benne, tehát ne érdekeljen a többi, csak rendeld meg most! Az is gyanúra ad okot, hogy minden ilyen cuccot Dr. Beavis Butthead arcával futtatnak, aki egyébként egy anonym statiszta és csak felvette azt a köpenyt és természetesen külföldi, hogy nehogy utána tudj járni a dolgoknak. Van még pár fiktív emberke fényképpel meg cool szöveggel, hogy milyen jó a vital. Ez is erősen záptojás szagú...
Az első héten több kilót fogytak a visszajelzők... Aha. Gondolom. Csak azt nem értem, hogy a testépítők miért kínozzák magukat a versenyfelkészüléskor ízetlen "sz*r" kajákkal és szénhidrát meg zsírmegvonással, ha ez ilyen rohadt egyszerű. De te majd megosztod velünk, mert jövőre indulni fogsz a vital segítségével a Superbody-n. Ő lesz a szponzorod.
A vicc az egészben, hogy ez nem fog semmit segíteni, de a következő hasonszőrű marhaságot is meg fogod rendelni.
Írok már ennek a vital f*snak, hogy mégis hogy akarnak itt bizniszt csinálni úgy, hogy Amerikán keresztül folytatják le és visszavétel esetén a költség a vevőt terheli, ami elárulom, többe kerül, mint a termék.
GYEREKEK, NE DŐLJETEK BE MINDENNEK!!!!!
Nekem se használt. Nem teljesítik a visszafizetési garanciát, visszaküldtem 60 nap után a maradék 2 dobozt is tele (5800 ft érték lista ár szerint), nem reagálnak csak email címük van. Összefogással visszakaphatnánk a pénzünket és egy kiadós bírság kiszorítaná az ilyen cégeket a piacról.
Összefoglalva TI NE VEGYÉTEK MEG!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!