Láttam sokan irtatok a raspberry vital-lal kapcsolatban?
Kedves előző válaszoló!
az más termék amit te szedsz.
én szedem a raspberry vital-t már két hete,nekem úgy néz ki jól beválik,eddig 2 kiló ment le,de ez mind most a második héten,az elsőn még nem éreztem semmit.ugy néz ki, hogy kellett egy kis idő neki.
Sziasztok.
Látom vannak vegyes vélemények és tapasztalatok...
Én ugyan nem vettem málna kotont, de egy rokonom igen.
Szóval...
Volt aki arra panaszkodott, hogy ver a szíve, (még jó!)szédül, megy a hasa, stb.
Korábban írta valaki, hogy a diétás étrendből kizárta a kenyér és a tejtermékek 75%-át és bevált.
Gratulálok! Viszont egy jó tanács: A kenyér 100%-át hagyd el, semmi szükséged finomított búza lisztre, VISZONT a tejtermékekre gyorsan szokjál vissza!
Részben azért, mert az izmok fő tápanyaga a fehérje és a szénhidrát. A tejtermékek is sok fehérjét tartalmaznak, ezért kell. Másrészt a tejmentes étrend negatívan befolyásolja a test savbázis egyensúlyát, ezáltal fogékonyabb lehet például egy gombás fertőzésre.
Legalább a barátnőd szokjon vissza a tejre, mert ha rájön, hogy miattad Canesten kúrázott 2,5 hétig, akkor megnézheted magad! ;-)
Szóval tünetek!
Vannak ezek a zsírégetőfogyókúrásmálnáskaktuszostibetigombás csodaszerek. Na ez volt a marketing rész. Átfogó néven ez un. thermogenetikus készítmények. Működése a következő: Megemeli a pulzust a normális ~70-ről 90-110/min-re.
Megemeli a testhőmérsékletet 1,5-2 °C-al.
Ez az alapja, ezzel becsapja a szervezetet, mert olyan körülményeket hoz létre, mintha órákon keresztül erőltetett gyaloglást végeznél, tehát sportolsz miközben nézed a TV-t... (és már meg is vetted)
Ezen felül van benne valami meedzsik, rendszerint olyan kivonat, ami elveszi az étvágyat.
Tehát az, hogy szédelegsz, lüktet a fejed, (magas vérnyomás tünetek) az normális. Ezért is tüntetik fel, hogy szívproblémákkal ne szeggyed' :-)
A hasmenés dettó. Felgyorsul a szervezeted, akkor a kiválasztásod is felgyorsul, aki érzékenyebb gyomrú az f..ik.
Az árától viszont dobtam egy hátast, az átverés részétől meg még egyet...
Amit tudok ajánlani: Hoodia lágy zselatin kapszula. Árban sokkal jobb (~3000/doboz/hó) ezt én is szedtem a diétás időszak elején, 8-10 órára csökkenti az étvágyat és pörgeti a szervezetet. Arra az időre jó amíg a szervezet át nem áll a diétás kaja mennyiségére és ad egy kis plusz energiát az edzésekhez.
A rossz hír, hogy mozogni azt kell! Nem létezik olyan (legális) csodaszer ami leolvasztja a zsírt, mert ha lenne, akkor csupa fotómodellek szaladgálnának az utcán.
Javaslom mindenkinek, hogy kiegészítés kép szedjen L-Carnitine-t. Ez a szervezet által előállított anyag ami segíti a zsírok lebontását étkezés után. Mehet belőle napi 1000-2000 mg. a rágótablettától, a folyékonyig létezik minden féle. javalom, hogy nézzetek körül a shop.builder.hu-n, Ők minden gyártó termékeit forgalmazzák, egy havi carnitine már 2000/hó kijön.
Valljuk be olcsóbb és biztosabb mint Ámérikái csodabogyót szedni...
Ha mégis fontos a nagy fogyás és bármit ennek érdekében, akkor Adipex Retard tabletta. Elég jókat hallottam róla.
Vagy Clenbuterol. Ezt diétás ciklusban toltam régen... kemény! A legkisebb bajom az egész napos izzadás és szívdobogás volt, estére úgy remegett a kezem, mint egy alkesznek és nap közben úgy pörögtem, hogy 10 hét alatt 2 klaviatúrát tettem tönkre... viszont havi 8 kiló mínusz és a 10 hetes kúra csak 10.000 Ft
Nagyon hatékony, de nagyon nem egészséges...
Szóval kezetekben a kulcs, még van idő a strandszezonig lepucolni azt a kis felesleget!
;-)
barátnőm kezdte el szedni, ő több mint 10 kilót fogyott egy hónap alatt, gondoltam kipróbálom én is, de semmi hatása, sőt folyamatosan éhes voltam, pedig előtte nem ettem sokat, és én is észrevettem a szédelgést, amiket előttem írtak csak én még el is ájultam egyszer, azt hittem a meleg miatt, de akkor gondolom gyanakodhatok erre is.
Nekem semmit nem használt, és egy hónapig szedtem. A barátnőm meg nádszál vékony lett....:S Nem tudom, hogy mi okozza azt, hogy neki segített, nekem meg nem, De nem ajánlom senkinek. Sose dőltem be az ilyen csodabogyóknak, de látva barátnőmet én is kipróbáltam, csak a pénzem bánta:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!