Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Perfect Fatloss vélemények...

Perfect Fatloss vélemények érdekelnének! Kinek milyen hatásos? Milyen mozgás és milyen étkezés javasolt mellette?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha leírjuk hogyan kell enni, elkezdesz edzeni.. akkor miért szednél fatlosst? Tehát eleve nincsen hatása, nem fogsz fogyni tőle, ha meg már normálisan eszel, már alibiból sem lesz szükséged rá, nem?
2013. febr. 4. 13:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kezdek el edzeni, mert már egy éve elkezdtem! Étkezéssel vannak apró problémák! Véleményekre voltam kíváncsi!
2013. febr. 4. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Többet írtam mint személyes, szubjektív tapasztalatot, véleményt.. egy látásmódot adtam, hogy ne hagyd magad becsapni átverésekkel, ebből előbb-utóbb pedig eljutsz majd odáig hogy fogyj is, ha akarsz.
2013. febr. 4. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igyekszem! :)
2013. febr. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!