Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kicsit elcsesztem az utóbbi...

Kicsit elcsesztem az utóbbi napokat?

Figyelt kérdés
Vasárnap aig ettem, csak egy tál főtt krumplit, aztán hétfőn semmit, de este elmentünk barátnőm szülinapját ünnepelni, és rossz kedvem volt, szóval egyik srác megitatott velem 5 vodkát, és egy pohár bort (utána volt olyan aranyos, és haza is vitt). Másnap elég rosszul voltam, és próbáltam minél több vizet és teát inni, délelőtt a rosszullét miatt nem is ettem, de délután ilyen falási roham jött rám, és vagy 4 szelet krémsajtos kenyeret, 1 joghurtot, 1 tál műzlit és egy tábla csokit megettem, utána nagyon rosszul éreztem magam, szóval megittam egy liter sós vizet, amitől kijött majdnem minden, de utána nem ittam. Ma megint nem ettem napközben semmit, de hazafelé nem bírtam ki, megálltam, és vettem egy tábla csokit, aminek a háromnegyedét befaltam, a többit kidobtam, és itthon volt még vagy 1 liter sós víz, azt megittam, és minden ami még maradt bennem, kijött. Éppen vizet iszom, de nagyon nem esik jól, és szédülök, nagyon rossz. Mennyit kellene innom, hogy helyrejöjjek?
2013. jan. 16. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy mennyit kéne enned, hogy helyrejöjj. Ha már koplalsz és rád jön a zabaroham, legalább ennél normális kaját, amikkel rávehetnéd a szervezeted, hogy egy kis zsírt is adjon le, ne izmot. De nem, müzli kell, krémsajtos kenyér, meg egy tábla csoki. Ha átállnál egy normális étrendre(szálkásító étrend), napi 5 étkezéssel, húsokkal, zöldségekkel, akkor gyorsabban menne le a zsír(nem a testtömeg), mint ezzel az önpusztítós cuccal.
2013. jan. 16. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

huu ez nagyon nem lesz így jóóó

igyál most meleg citromos teát, kétszersültet, sonkát, sajtot és uborkát vagy almát, répát szal vmi könnyűt

aztán menj el aludni majd reggel főtt tojás, sonka, barnakenyér és uborka

tízóraira kefyr túróval kikeverve

ebéd zöldségleves, rizs, zöldköret, hús vagy hal

uzsonna gyümölcstál

vacsora ami maradt

kezd el visszaszokni a normálishoz mert baj lesz

2013. jan. 16. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Napi ötszöri étkezés kis adagokban, az utolsó lefekvés előtt cca 4 órával. A koplalás a legrosszabb, amit tehetsz. Hal, csirke, zöldségek, gyümölcsök (reggel éhgyomorra). A közérzeted is kiváló lesz és a kilóid is szépen fogyatkoznak.
2013. jan. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!