Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik fogyasztószertől lehet...

Beatrix25 kérdése:

Melyik fogyasztószertől lehet leadni kb.10 kg-ot?

Figyelt kérdés
Tudom a sport,és a mozgás elsősorban,de nincs rá időm...Mi a legjobb fogyasztószer?kb 10kg-ot szeretnék fogyni,jó lenne minél hamarabb.Alig megy le 1-2 kg,pedig már alig eszek,és este semmiféleképpen nem eszek.Már nagyon el vagyok szomorodva.Segítsetek.
2013. jan. 11. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogyasztó bigyókat nem szednék. Borzalmas rongálást vihetnek végbe a szervezetben.

Ha van pénzed, rendelj update menűt! És semmi mást ne egyél, csak amit ők kiszállítanak! Semmi nasi! Ehhez még nagyon mozgás sem kell, bár természetesen ezzel együtt volna hasznos. Rokonom másfél hónap után 15 kilótól szabadult így meg. Kezdetben borzalmas volt olyan adagokat enni, mint egy tisztességes macskaadag, de aztán ráállt a szervezete, s nem is kívánt mást és többet. Ez a menü úgy van összeállítva, hogy ne szenvedjen hiányt semmiből a szervezet.Ízre nem rossz,de nekem előételnek is kevés volna. Viszont ha nagyon le akarnék fogyni, egyedül volnék - nem kellene családra is főzni- akkor csak ezzel tennék próbát. A viszonylag magas árból megtérül, hogy nem kell más kaját venni, nem kell főzni, mosogatni, a doboz, amiben küldik mikrózható. Nem reklámozok, Isten őrizz, csak a tapasztalatot mondtam el.

2013. jan. 11. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és egy menü 5x étkezést foglal magába naponta, tehát nem szenved az ember örökké, mert végül is ehet. Csak keveset:((
2013. jan. 11. 16:50
 3/3 Awful11 ***** válasza:
Fogyasztószerek nincsenek!! A fogyáshoz aerob edzés és szálkásító étrend kell!!! Te azért nem fogysz, mert sz*r az "étrended"!! Mi az, hogy este nem eszel?? Ezt egy idióta kitalálta és a többi meg elhiszi neki!! Napi 5-6 étkezés kell, fehérjedúsan kell étkezned és kevés szénhidrátot kellene fogyasztanod!! Vacsorára csak fehérjét vigyél be, semmi ch-t!! Ha kell valami írj és segítek.
2013. jan. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!