Scherer Adrienne kérdése:
A Raspberry Ketone fogyasztószertől nem fogytam. Azt írják visszafizetik az árát. De cím nincsen. Címre lennék kíváncsi. Hol találom a címet?
Figyelt kérdés
Vagy ez egy beugratás?2012. dec. 15. 17:31
1/5 anonim válasza:
Ez csak beugratás. Ha lenne is cím akkor sem adnák vissza az árát. Mondhatják azt is, hogy a termék jó csak te nem tudtad jól alkalmazni..Mondjuk én sosem értettem hogy ki az aki bedől az ilyen kuruzslószereknek és ettől várja a csodát..
2/5 anonim válasza:
Sajnálom, de balekokkal miért foglalkozzanak?
Azzal, hogy ilyenre pénzt adtál ki, eldöntetett az egész. Átverhető vagy, a vágyálmaidban élsz, nem vagy tisztában a valósággal (varázslatokban hiszel) persze hogy átvernek, és készülj fel mert át is fognak még.
3/5 anonim válasza:
Küldd vissza a címre ahonnan kaptad, de nagyon ne reménykedj, mert Én is visszaküldtem (ajálva) semmit nem reagáltak.
4/5 Bondorka válasza:
Én kifejezetten rosszul voltam tőle, 3 nap után abba kellett hagynom.
Kérném vissza a pénzemet, de pár ködösítő levél után már nem is válaszolnak.
Bezzeg valami automata címről küldik a szer reklámját heti rendszerességgel.
Jó lenne összefogni és följelenteni őket.
5/5 anonim válasza:
Nincs mire feljelenteni őket. Nem tettek semmi olyat, amit elvileg ne lehetne. Hogy te nem létező fogyasztószereket akarsz venni, ilyen-olyan növényi készítményeket, az egy dolog :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!