Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ki mennyire tájékozódik...

Ki mennyire tájékozódik vásárlás előtt?

Figyelt kérdés

[link]

Nem árt óvatosnak lenni!...

#egészség #átverés #csalás #adipex retard mint fogyasztószer
2012. dec. 4. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
én ilyen téren elég óvatos vagyok... bár most, hogy így jobban bele gondolok, anyukámban bízok 1000%-ig, de a múlthéten, hozott 5 féle vitamint, meg arany meg ezüst kolloid cseppeket, de biztos nem netröl rendelte, gondolom valami herbáriában vehette, szerinted ne szedjem?
2012. dec. 4. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Vélhetően szedheted.

De ismert gyártó legyen, bevizsgált termék. Gyógyszereket meg amúgy sem szed az ember, még a végén megbetegedne.

2012. dec. 4. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű a dolog, nem veszek ilyeneket senkitől. Nem csak netről, gyógyszertárból, drogériából sem, mert nincs rá szükség.
2012. dec. 4. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Bizonyos vitamin pótlásokra azért talán mégis van..

A C, D vitamin, Omega3 zsírsav pótlása a magyarok étrendjét tekintve abszolút indokolt.

2012. dec. 4. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez a cikk csak a fogyasztószerekről szól, illetve konkrétan egyféléről, ahogy nézem.

A vitaminokkal nincs bajom. Azt sem vaktában veszem, utánaolvasok, hogy tényleg szükségem van-e egy bizonyos táplálék kiegészítőre, de még azt sem rendelnék magánszemélytől.

2012. dec. 4. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Most visszaolvasva nem értem mire írtam a vitaminokat, szó se volt róluk.

Gyógyszereket még orvosi ajánlás esetén is 3x meggondolom, és nagyon komolyan utána nézek az alternatíváknak. Magánszemélytől meg.. még szép hogy nem, semmi esetben sem veszünk..

2012. dec. 4. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
:o :o Köszönöm a kérdezőnek, hogy megosztotta velem/ünk ezt a linket, ezt még nem olvastam, ezek után utána olvasok a dologkan.
2012. dec. 5. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen meg kell figyelni, hogy kitől és mit vesz az ember, tessék:

[link]

aki tudja olvassa végig a cikkeket, és figyeljen hogy honnan vásárol!!!!

2012. dec. 6. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaaj.. :S

De megint eleve a vezető elv: nem eszünk gyógyszereket.

2012. dec. 6. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!