Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Re-Code vásárlás hol?

Re-Code vásárlás hol?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a Re-Code fogyókúrás italt, de nem tudom, hol lenne érdemesebb vásárolni, Rossmann, DM, stb. ilyen helyeken, vagy netről rendelve? Aki vásárolt már ilyet és netről rendelt, annak mennyi idő után érkezett meg?
2012. jún. 18. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én netről rendeltem, pontosabban a holnapjukról (ha beírod, hogy re-code kidobja) és két nap alatt itt volt. Meg ráadásul szerintem érdemesebb is onnan rendelni, mert ahogy nézegettem ált. mindig van valamilyen akciójuk.
2012. jún. 20. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Néztem én is, valóban van most is akciójuk :) Akkor neten rendelem :) Köszi!
2012. jún. 21. 15:46
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én is netről rendeltem 3 hete, két napon belül itt volt :) Az mondjuk igaz, hogy a rossmann, dm-ből azonnal haza tudod vinni, de ahogy az előttem hozzá szóló is írta, a neten általában vannak ilyen kedvezmények, meg akciók, úgyhogy szerintem érdemesebb onnan rendelni :)
2012. jún. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!