Fogyókúra alatt lehet vmilyen reggeliző pelyhet enni?
Ha igen milyet??Multkor vettem Fitnest és itthon láttam, hogy van benne cukor:(, hát szép mondhatom.
Előre is köszike
Nagyon köszönöm mindenkinek, okosabb lettem sokkal.
Nekem senki nem mondta, hogy a tejjel óvatosan ilyenkor, pedig járok olyan helyre, ahol ezt tudniuk kellett volna.
Sokszor van, hogy 2-szer is iszok kávát egy nap, hogy kibírjam a gyerkőc lefárasztását:),,,az viszont akkor már nem 2 dl tej:(
Igazatok van,senki ne igyon tejet,ne jutass kalciumot a szervezetbe,legyen csontrikulásotok,meg hasonló betegségek... Nagyon ésszerü megoldás. Tejet lehet inni,maximum azt kell figyyelni,h mekkora a zsirtartalma,vagyis hány százalékos.
Müzlit ehetsz,ha azt figyeled,h miben mennyi a cukor,lassan azt fogod észrevenni,h csak zöldségeket eszel,ami egy ideig nem is probléma,csak aztán már a könyöködön fog kijönni.
Ha viszont gyümölcsöt fogsz hozzá enni,akk hanyagold a tejet,mert ha például a pohárba belevagdosod a müzli mellé a gyümölcsöt és öntesz rá tejet,akk az marha sokáig fog a gyomrodban állni,mert nem fog tudni megemésztődni.
Ne azon törd a fejed,h mi mennyire hizlal,meg miben mennyi a cukor,hanem inkább azon,h hogyan párositod az ételeket,és h ezekből mennyit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!