Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyókúra alatt lehet vmilyen...

Fogyókúra alatt lehet vmilyen reggeliző pelyhet enni?

Figyelt kérdés

Ha igen milyet??Multkor vettem Fitnest és itthon láttam, hogy van benne cukor:(, hát szép mondhatom.

Előre is köszike

2009. aug. 13. 21:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, okosabb lettem sokkal.

Nekem senki nem mondta, hogy a tejjel óvatosan ilyenkor, pedig járok olyan helyre, ahol ezt tudniuk kellett volna.

Sokszor van, hogy 2-szer is iszok kávát egy nap, hogy kibírjam a gyerkőc lefárasztását:),,,az viszont akkor már nem 2 dl tej:(

2009. aug. 14. 08:09
 12/12 anonim válasza:

Igazatok van,senki ne igyon tejet,ne jutass kalciumot a szervezetbe,legyen csontrikulásotok,meg hasonló betegségek... Nagyon ésszerü megoldás. Tejet lehet inni,maximum azt kell figyyelni,h mekkora a zsirtartalma,vagyis hány százalékos.

Müzlit ehetsz,ha azt figyeled,h miben mennyi a cukor,lassan azt fogod észrevenni,h csak zöldségeket eszel,ami egy ideig nem is probléma,csak aztán már a könyöködön fog kijönni.

Ha viszont gyümölcsöt fogsz hozzá enni,akk hanyagold a tejet,mert ha például a pohárba belevagdosod a müzli mellé a gyümölcsöt és öntesz rá tejet,akk az marha sokáig fog a gyomrodban állni,mert nem fog tudni megemésztődni.

Ne azon törd a fejed,h mi mennyire hizlal,meg miben mennyi a cukor,hanem inkább azon,h hogyan párositod az ételeket,és h ezekből mennyit eszel.

2009. aug. 25. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!