Fogyókúra alatt lehet vmilyen reggeliző pelyhet enni?
Ha igen milyet??Multkor vettem Fitnest és itthon láttam, hogy van benne cukor:(, hát szép mondhatom.
Előre is köszike
Lidl-be lehet venni natúr zabpelyhet. Friss gyümölcsöt (körte,alma,szilva pl.) összevagdosod és tejjel fogyaszthatod.
Illetve most a Scitec-nek van a Manna nevezetű terméke
itt van bővebb infó róla
azért nem kell készpénznek venni amit a bunny mond
ád 1.: tény hogy ért a dolgokhoz az ember, de ha valamiben nincs igaza és valaki ésszerű, alátámasztott tényekkel próbálja igazolni az igazát azt egyszerűen "lefogyatékosozza, leb*zizza stb.."
az ilyen ember véleményére nem adok, ezért is hagytam a body.builder-ről való tájékozódást, inkább több forrásból utána járkálok a dolgoknak.
ád2.: ha már linkek
tess itt vannak egyetem által kiadott tudományos kutatások, és nem egy blogos firkálás
ád3.: 2 deci tej kb 10 gramm szénhidrát és 3 gramm zsír, ha ezen múlik a fogyás ez kb. olyan mintha 100 forint kellene ahhoz hogy milliomos légy.
Én mindig szoktam érteni hogy pontosan miért fogyatékosozza le bunny az embereket, lehet látnok vagyok :))
Tudományos kutatás arról is van hogy a vitaminok károsak. Brit tudósok már ezt is bebizonyították, meg az ellenkezőjét is. Viszont ha figyelmesebben elolvastad volna akkor a cikk nem a házitejről vagyis az igazi tejről szól elsősorban, hanem a bolti sz*rról! Ettől függetlenül: tejcukor, zsír, enzimek hiánya.., ezek tények, nem lehet vitatkozni velük!
valóban nem a 2 decin fog múlni, de ha valaki mondjuk nem 2 decit iszik belőle hanem napi fél litert, az már azért szépen el tud rontani egy diétát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!