Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyókúra alatt lehet vmilyen...

Fogyókúra alatt lehet vmilyen reggeliző pelyhet enni?

Figyelt kérdés

Ha igen milyet??Multkor vettem Fitnest és itthon láttam, hogy van benne cukor:(, hát szép mondhatom.

Előre is köszike

2009. aug. 13. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lidl-be lehet venni natúr zabpelyhet. Friss gyümölcsöt (körte,alma,szilva pl.) összevagdosod és tejjel fogyaszthatod.

Illetve most a Scitec-nek van a Manna nevezetű terméke

[link]

itt van bővebb infó róla

2009. aug. 13. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
az előző hsz majdnem tökéletes, natúr zbpehely tényleg jó gyümikkel. De bazki a tej a macskáknak való. Fogyókúrában pláne nincs tejezés!
2009. aug. 13. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van benne cukor de annyitól azért ne ijedj meg.. :D A natúr zabpehely tényleg jóés gyümölccsel nagyon finom :) ennek is elég magas a szénhidráttartalma, de legalább minőségi szénhidrát! A lidlben láttam még elég alacsony kalóriatartalmú müzliket, light müzli néven árulják, azokat is eheted :) És inkább müzlit egyél mint ilyen gabonapelyheket.
2009. aug. 13. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tej: aki érzékeny rá ne igya, aki meg nem az igya...szvsz
2009. aug. 13. 21:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet tejet?Én minden nap iszom 2dl a kávémmal
2009. aug. 13. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
tejet a tejcukor és a zsír miatt, valamint ki tudja még mi van a bolti tejben :D
2009. aug. 13. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:
tejet ezért ne: [link]
2009. aug. 13. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

azért nem kell készpénznek venni amit a bunny mond

ád 1.: tény hogy ért a dolgokhoz az ember, de ha valamiben nincs igaza és valaki ésszerű, alátámasztott tényekkel próbálja igazolni az igazát azt egyszerűen "lefogyatékosozza, leb*zizza stb.."

az ilyen ember véleményére nem adok, ezért is hagytam a body.builder-ről való tájékozódást, inkább több forrásból utána járkálok a dolgoknak.

ád2.: ha már linkek

tess itt vannak egyetem által kiadott tudományos kutatások, és nem egy blogos firkálás

[link]

[link]

ád3.: 2 deci tej kb 10 gramm szénhidrát és 3 gramm zsír, ha ezen múlik a fogyás ez kb. olyan mintha 100 forint kellene ahhoz hogy milliomos légy.

2009. aug. 13. 22:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek, de össze na kapjatok a tejen:)
2009. aug. 13. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig szoktam érteni hogy pontosan miért fogyatékosozza le bunny az embereket, lehet látnok vagyok :))

Tudományos kutatás arról is van hogy a vitaminok károsak. Brit tudósok már ezt is bebizonyították, meg az ellenkezőjét is. Viszont ha figyelmesebben elolvastad volna akkor a cikk nem a házitejről vagyis az igazi tejről szól elsősorban, hanem a bolti sz*rról! Ettől függetlenül: tejcukor, zsír, enzimek hiánya.., ezek tények, nem lehet vitatkozni velük!

valóban nem a 2 decin fog múlni, de ha valaki mondjuk nem 2 decit iszik belőle hanem napi fél litert, az már azért szépen el tud rontani egy diétát!

2009. aug. 13. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!