Nagyon vízes vagyok! Milyen vízhajtó gyogyszert kéne szednem? 17-éves vagyok?
Mi nem hisztis kislányok vagyunk, kérlek ne magadból indulj ki.
Egy idős úr (hölgy) illetve egy fiatalabb értelmiségi társalgását olvasod ami a te érdekedben zajlik, de ha 17 évesen ez a hisztis pi.csa szint a maximum amit produkálni tudsz, akkor az a gond, hogy nem fogod megérteni amiről írok/írunk. Így esélyed sincs megfontolni amiről szó van, függetlenül azzal hogy ki mivel ért egyet.
Ellenben ha értelmezni tudnád a leírtakat, akkor már el tudnál indulni egy nyomon, kereshetnél összefüggéseket az állapotod és a szénhidrát/lektin/gluténfogyasztás között. Vagy kipróbálhatnád, hogy nem eszel ilyeneket, és vitán felül állna ha megszűnne a vizesedésed. Ez hogy tetszik?
Én már kaptam normális választ privátban .
De ha tényleg olyan okos lennél akkor hogy lehet hogy csak 25%-os válaszokat adsz???
És ha tényleg olyan idős lennél akkor nem a gyakorin lógnál egész nap!
Szoval masz egy tinédzser lehetsz te is =))
De nem baj , nem gáz !
Csak mint mondottam az elöbb nem kell itt veszekedni !
Te most butaságokat írtál, ellenben én tényleg leírtam pár dolgot.
60 éves a másik válaszoló, elvileg olvastad a válaszát, hivatkozott az életkorára és a jó egészségére gabona-tejevés mellett.
Én is voltam tinédzser egyszer. Igen, elmúlik.
Fantasztikus választ kaphattál privátban, de sajnos még 40-50 éves sem vagy, és már betegeskedik a tested. Én írtam le azt a módot, amivel egészségesen tarthatod magad a későbbiekben, ennél jobbat még nem találtak ki. 17 évesen már figyelembe kellene tudni venni ennek az állításomnak a horderejét. A cukorbeteg rokonaidnak is megoldás lenne például, csak hogy jelezzem mennyire komoly téma.
Nekem meg mindebből az a gyanúm, hogy Te sem vagy 17 éves. Vagy a mai 17 évesek még éretlenebbek, mint azt hittem :(
Ha én olyan dolgokat írok, ami a mai orvosi, gyógyszerközpontú, ilyen érdekeltségű szemlélet mellett újdonság, netán eretnekség akkor mit gondolsz, hányan nyomnak nekem zöld kezet?
Akik veszik a bátorságot és fáradságot, tényleg utána néznek annak amire felhívom a figyelmüket, kipróbálják és jobban lesznek? és akkor 2 hét múlva visszajönnek majd lájkolni engem? Ugyan már..
Egyébként megdöbbentő, hogy micsoda tiltakozás van itt a nézeteid ellen. Én ugyan jobban szeretem a hasamat egyelőre még annál, hogy kiiktassak minden kockázati tényezőt, de ettől még érdeklődéssel olvasom a soraidat mindig.
Vannak ismerőseim, akik áttértek egy tej és gluténmentes életmódra, és bizony tényleg mindegyikük jobban van. Sőt olyan ismerősöm is van, aki pusztán az étrendje segítségével gyógyult ki az állítólag gyógyíthatatlan köszvényből.
Tény, hogy én pl. nagyon nehezen mondanék le a sajtokról, meg nem is nagyon tudnám nélkülük fedezni a fehérjebevitelem, mert a húst meg nem annyira szeretem, de ettől még abszolút elhiszem, hogy nem beszélsz hülyeséget, és nem is értem, hogy ezért miért jár folyton lepontozás, kinek szúrod a szemét.
Kérdező, szerintem két hetet te is túl élnél laktóz és glutén nélkül, és ki tudja, hátha tényleg elmúlna gyógyszer nélkül is a probléma.
Ha nagyon vizesedsz akkor nézesd meg orvossal, ennyi idősen ez nem jó.
Egyébiránt csökkentsd a bevitt sómennyiséget, ha amúgy sósan eszel.
Amúgy honnan tudod, hogy vizesedsz és nem pl, hízol?
Mennyit mozogsz?
onnan tudom hogyha megnyomom a combomat az ujjamal ott matad s nyoma .
De a vádlimon is .
Minden nap sportolok 1-órát .
Menj el orvoshoz.Ez nagy gond, idősebb korba is, 17 évesen főleg.. bármitől lehet...Orvos eldönti..
Vizhajtót nem szabad szedni orvosi utasitás nélkül..
Nincs a környezetedben normális felnőtt, aki orvoshoz küldene, elvinne...??
Ez sulyosabb gond mint mondjuk egy pattanás..:)
Irány az orvos..!!
Szervi-táplálkozási oka lehet.
Akupunktúra, célirányos táplálkozás segíteni szokott ezen. És még mindig nem gyógyszerek, ha ez jelent még bármit is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!