Nagyon vízes vagyok! Milyen vízhajtó gyogyszert kéne szednem? 17-éves vagyok?
17 évesen nem szedünk gyógyszert, 71 évesen nagyon ajánlott esetben ESETLEG elgondolkozunk rajta.
Miért nem meggyógyulni akarsz inkább, ugye azt a kamut nem veszed be már 17 évesen, hogy gyógyszerektől jobban leszel?
Tessék elhagyni a gabonákat (glutén, lektinek) a sok szénhidrátot, tejfélét és UTÁNA 1-2 hét normális táplálkozás következtében tessék megnézni milyen problémák múltak el, és mik maradtak.
Ekkor el lehet menni egy hagyományos kínai orvoshoz, aki például a gyógyításhoz is ért, és nem csak egész életedre gyógyszerekre ítél - ami drágább is mint 1-2 vizit egy jó orvosnál -.
Nagyon ajánlom ezeket, de a soraim mögött lévő gyógyszerkerülő gondolkodást, és az egészséges táplálkozás megfogadását is. Az ember hús-zöldség evő. A gabonák, hüvelyesek, burgonyák, marha tej mérgező anyagai mellett NEM tudunk egészségesen élni, ezt fogadjuk el mielőbb!
Keressünk még 60 éves embereket, akiknek nincsenek ízületi betegségeik, szív-érrendszeri betegségeik, elhízott testük, csontritkulásuk, Alzheimmer betegségük, skizofréniájuk, rákos betegségük, hasnyálmirigy betegségük (inzulin rezisztencia, diabétesz), pajzsmirizs túl/alul működésük, PCOS betegségük..
Nem is tudtam, hogy Magyarország ennyire egészséges, hát mégis minek van akkor ennyi orvos, kórház.. hát nem is kellene patika, mindenki nagyon egészséges, ránk nem hatnak a lektinek, glutén, marha inzulin a tejből.. Nem is értem hol a gond.
5:
S mindez csak az evéstől?
Mi lenne ha még öregednének is, jajistenkém :D
Ez szép önigazolás. Azért vagyok beteg, gyenge mert öreg vagyok. A szedett gyógyszerekhez, a táplálkozással felvett növényi mérgekhez semmi köze. Ahogy gondolja, én a látszattal ellentétben nem győzködöm senkit, főleg nem vallásokat.
Hihetne abban is, amit a tudomány alátámaszt: a glutén mérgező és számos szervünkre károsan hat, ahogy a lektinek is. Az áteresztő bél szindróma sok-sok betegségnek alapvető feltétele, az ezt kiváltó gyógyszereket, táplálékokat kerülni kellene. A szénhidrát bevitel - sok cukor, keményítő- és anyagcsere betegségek (cukorbaj, metabolikus szindróma) szívbetegség kapcsolata egyértelmű, a kialakulásuk hatékonyan elkerülhető illetve utólag kezelhető, a keményítőben, gluténban és tejben dús táplálkozás elhagyásával.
Ne itt veszekedjetek !
Oldjátok meg máshol .
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!