Fogyás! Hogy lehet a leggyorsabban lefogyni? Milyen szert ajánlotok? Vagy milyen kaját?
Az ilyen fogyasztószerek csak átverések kihasználják hogy az emberek 80%-a lusta megeröltetni az izmait a cél érdekében
Helyes étrend sok mozgás ennyi
Sok zöldség gyümi fehérje kevés szénhidrát és sok futás naponta 5x enni keveset
Leggyorsabban eredményesen fogyni pedig heti egy kilót lehet és így
Kérdés: miből akarsz fogyni?
Ha pár számmal kisebben akarsz gázul kinézni, és megelégszel azzal, hogy szart, izmot és vizet fogysz, de a mérleg kevesebbet mutat, akkor koplalj.
Ha egészséges és feszes szeretnél lenni, és megtartani egy jó alakot, akkor kb amit az első írt.
Ha már szerek után kutakodsz akkor soha az életbe nem fogsz lefogyni, ilyen hozzáállással.
Amúgy a megoldás a helyes táplálkozás+mozgás,fogyasztószer NEM létezik!
"tényleg ilyen hatásos lenne?" Aki árulja, az mondja, hogy ilyen hatásos. Amúgy kamu. Tele van a net ezekkel, csak mindig más néven árulják a sarlatánok.
Gyors fogyás nincs! Kitartónak kell lenni és életmódot váltani + mozogni sokat. Heti 1 kiló fogyás a normális ütem. Az életmód pedig azt jelenti, hogy mostantól úgy fogsz élni - nem azt, hogy 90 napig csinálsz valamit, aztán elégedetten hátradőlsz a kis hamburgereddel és csodálod magad a tükörben életed végéig.
Kemény munka, rendszeres étkezés egészséges tápanyagokkal! Ez az egy út létezik!
Eddig mindenki igazat mondott.
Azért hozzáfűznék pár szót.
Amikor sportoltam előfordult, hogy sürgősen súlyt kellett leadnom
egy hét vízen - 5 kg és három nap múlva nem voltam éhes
A legjobban fogyaszt a fázás.
Ezt csak edzett embereknek javaslom, mert nátha, vagy tüdőgyulladás is lehet a vége. 10 perc fázás=fél óra futás
nem is kell nagy hőkülönbség.
Jó a szauna, az izzasztás is másodsorban
Majdnem azt hozza, mint a futás, csak izomláz nélkül
Nem a sport ellen vagyok, a fittség, az erőnlét alapkövetelmény, de hát ki szeret állandóan hullafáradt lenni?
Igazából nem a bevitt kalória a lényeg, hanem a felhasznált.
Időnként egy két óra szex is meghozza a kívánt hatást. A tornát nem nyomja az ember olyan lelkesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!