Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyás! Hogy lehet a leggyorsa...

Pray kérdése:

Fogyás! Hogy lehet a leggyorsabban lefogyni? Milyen szert ajánlotok? Vagy milyen kaját?

Figyelt kérdés

#5rtrt
2012. szept. 7. 23:47
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

EZT PRÓBÁLTA MÁR VALAKI ?? tényleg ilyen hatásos lenne?

2012. szept. 8. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen fogyasztószerek csak átverések kihasználják hogy az emberek 80%-a lusta megeröltetni az izmait a cél érdekében

Helyes étrend sok mozgás ennyi

Sok zöldség gyümi fehérje kevés szénhidrát és sok futás naponta 5x enni keveset

Leggyorsabban eredményesen fogyni pedig heti egy kilót lehet és így

2012. szept. 8. 00:06
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Kérdés: miből akarsz fogyni?

Ha pár számmal kisebben akarsz gázul kinézni, és megelégszel azzal, hogy szart, izmot és vizet fogysz, de a mérleg kevesebbet mutat, akkor koplalj.

Ha egészséges és feszes szeretnél lenni, és megtartani egy jó alakot, akkor kb amit az első írt.

2012. szept. 8. 00:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha már szerek után kutakodsz akkor soha az életbe nem fogsz lefogyni, ilyen hozzáállással.

Amúgy a megoldás a helyes táplálkozás+mozgás,fogyasztószer NEM létezik!

2012. szept. 8. 02:38
 5/9 Vladislav83 ***** válasza:
Gyorsan lefogyni nem érdemes. Egészségtelen, utána pedig a másfélszeresét szeded vissza. Az egyetlen helyes út az életmódváltás és a táplálkozás megreformálása.
2012. szept. 8. 07:01
 6/9 Smartguy86 ***** válasza:

"tényleg ilyen hatásos lenne?" Aki árulja, az mondja, hogy ilyen hatásos. Amúgy kamu. Tele van a net ezekkel, csak mindig más néven árulják a sarlatánok.

Gyors fogyás nincs! Kitartónak kell lenni és életmódot váltani + mozogni sokat. Heti 1 kiló fogyás a normális ütem. Az életmód pedig azt jelenti, hogy mostantól úgy fogsz élni - nem azt, hogy 90 napig csinálsz valamit, aztán elégedetten hátradőlsz a kis hamburgereddel és csodálod magad a tükörben életed végéig.

Kemény munka, rendszeres étkezés egészséges tápanyagokkal! Ez az egy út létezik!

2012. szept. 8. 10:12
 7/9 anonim válasza:
A mindenféle ''csodadiéta'' tök hülyeség... A leghatásosabb módszer a fogyásra, hogy elhatározod azt, hogy nem eszel annyit, mint egy viziló, ennyi és nem több...
2012. szept. 8. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt az easy fitet nem ismerem, de annak idején én is fogyókúrás étrendkiegészítővel fogytam (metabol-fortéval 15 kilót) Az étkezésre annyiban figyeltem oda, hogy a kenyeret teljesen kiiktattam az étkezésből, illetve a cukrot, cukros dolgokat hanyagoltam, sportolni pedig annyit, amennyi éppen bele fért az időmbe (ez olyan heti max. 3-4 alkalommal kb. 40 perc volt). Lehet, ha erősebb diétát tartok, vagy többet edzek, akkor is lefogytam volna, de nekem így tökéletesen megfelelt :)
2012. szept. 20. 15:42
 9/9 anonim válasza:

Eddig mindenki igazat mondott.

Azért hozzáfűznék pár szót.

Amikor sportoltam előfordult, hogy sürgősen súlyt kellett leadnom

egy hét vízen - 5 kg és három nap múlva nem voltam éhes

A legjobban fogyaszt a fázás.

Ezt csak edzett embereknek javaslom, mert nátha, vagy tüdőgyulladás is lehet a vége. 10 perc fázás=fél óra futás

nem is kell nagy hőkülönbség.

Jó a szauna, az izzasztás is másodsorban

Majdnem azt hozza, mint a futás, csak izomláz nélkül

Nem a sport ellen vagyok, a fittség, az erőnlét alapkövetelmény, de hát ki szeret állandóan hullafáradt lenni?

Igazából nem a bevitt kalória a lényeg, hanem a felhasznált.

Időnként egy két óra szex is meghozza a kívánt hatást. A tornát nem nyomja az ember olyan lelkesen...

2012. szept. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!