A búzafű lé segítheti a fogyást?
NEkem ilyen irányú tapasztalatom nincsen vele, bár lehet hogy azért, mert csak 8 hónapja szültem, és eddig akármit csináltam (egészséges életmód, sport) nem igazán indultak meg a kilók.
Viszont amikor ittam huzamosabb ideig, a hajam és a bőröm nagyon szép volt,szóval nem hülyeség.
Nem segít. A megelőzés egy dolog, eső után meg köpönyeg.
Bár én ebben sem hiszek, ezer más dolog "segít", mégis egy csomó kövér ember van.
De nagyon egészséges, idd nyugodtan.
megelőzés gyanánt (illetve a kedves anyukának, 1. válaszolónak utólagosan) el lehet felejteni a keményítő és tej evést. tehát a gabonákat, rizst-krumplit, tehén tejet és erjesztett tejet.
más az eset a csecsemővel, neki az emberi tej a legideálisabb táplálék. nekünk viszont nincs szükségünk s marha tej növekedési hormon és inzulin tartalmára!
sem az emberi tejhez képest többszörös kalcium tartalomra. kalcium hasznosítás (nem bevitel, hasznosulás!) fokozására kellő mennyiségű napozsá vagy d-vitamin fogyasztás szükséges. (ez a szoptató anyukának különösen hasznos lehet, pláne hogy nem vagyok meggyőződve, hogy efelől tájékoztatták).
tehát megelőzés/kezelés - a fölöslegesen bevitt szénhidrátok elkerülése, más állatok növekedési hormonjainak kerülése a táplálkozás során. emellett a mozgásnak már csak egészségmegőrző hatása van, az is kell de mértékkel, mert 80-100 évig szükségünk van az ízületeinkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!