Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A búzafű lé segítheti a fogyást?

A búzafű lé segítheti a fogyást?

Figyelt kérdés
csak mert tudósok igazolták hogy, benne található choline segít megelőzni a zsírlerakodást, vagyis zsírlebontó hatása is van.
2012. aug. 24. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:

NEkem ilyen irányú tapasztalatom nincsen vele, bár lehet hogy azért, mert csak 8 hónapja szültem, és eddig akármit csináltam (egészséges életmód, sport) nem igazán indultak meg a kilók.

Viszont amikor ittam huzamosabb ideig, a hajam és a bőröm nagyon szép volt,szóval nem hülyeség.

2012. aug. 24. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
És még volt valami egyéb hatása?
2012. aug. 24. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem segít. A megelőzés egy dolog, eső után meg köpönyeg.

Bár én ebben sem hiszek, ezer más dolog "segít", mégis egy csomó kövér ember van.

De nagyon egészséges, idd nyugodtan.

2012. aug. 24. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok kövér. Ép azért megelőzés gyanánt gondoltam.
2012. aug. 24. 20:13
 5/5 Szoondiii ***** válasza:

megelőzés gyanánt (illetve a kedves anyukának, 1. válaszolónak utólagosan) el lehet felejteni a keményítő és tej evést. tehát a gabonákat, rizst-krumplit, tehén tejet és erjesztett tejet.

más az eset a csecsemővel, neki az emberi tej a legideálisabb táplálék. nekünk viszont nincs szükségünk s marha tej növekedési hormon és inzulin tartalmára!

sem az emberi tejhez képest többszörös kalcium tartalomra. kalcium hasznosítás (nem bevitel, hasznosulás!) fokozására kellő mennyiségű napozsá vagy d-vitamin fogyasztás szükséges. (ez a szoptató anyukának különösen hasznos lehet, pláne hogy nem vagyok meggyőződve, hogy efelől tájékoztatták).

tehát megelőzés/kezelés - a fölöslegesen bevitt szénhidrátok elkerülése, más állatok növekedési hormonjainak kerülése a táplálkozás során. emellett a mozgásnak már csak egészségmegőrző hatása van, az is kell de mértékkel, mert 80-100 évig szükségünk van az ízületeinkre!

2012. aug. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!