Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex akár segítheti is a...

Adipex akár segítheti is a veseműködést?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 17:10
 1/7 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok

Alapjáraton nagyon keveset iszom (egyszerűen nem kívánom, nyáron is elég fél liter, hiába az "igyá meg napi 3 liter, mert mindenki azt mondja". Emiatt (gondolom) a vesém kicsit fájdogál, elég kellemetlen tud lenni. Azt is tudom, hogy az adipexet máj-és vesebetegeknek nem szabad szedniük, viszont így Adipexel rengeteget iszom, ami gondolom tisztítja, meg egyátalán használtatja a veséimet.

Kérdés az, hogy így most a vesémnek jobb lesz-e, vagy rosszabb. Mer így kap folyadékot, csak persze kicsit gyógyszeresebbet. Kérlek, csak akkor írj, ha értesz is hozzá. Ha csak bunkó f.sz vagy, vagy világmegváltó segítőkész, akkor menj a többi Adipex fórumba, és olvasgasd a többi lecseszést, ahelyett, hogy újabbat írnál. Köszönöm.

2011. aug. 28. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

az adipex egy méreg, de ezt nyilván tudod, viszont ami gázabb, (énis szedtem) hogy én visszahiztam utána hamar amit lefogytam vele. viszont amit kalóriaszámolással+sporttal fogytam, azt évek óta tartom. 1 kg se jött vissza.

amugy tudod te mi a megoldás, ne szedd sokáig, csak amig fogytál már annyit, hogy az további motiváció tud lenni + igenis erőszakold magadba a folyadékot. nemkell 3 liter, kezdésnek 1,5 is jó.

amugy nyilván jó a vesédnek hogy iszol, egykis gyógyszertől se fog kifeküdni hiába amfetaminszármazék, én mindig inkább attólféltem, hogy belekerülök valami balesetbe, aztán a véremből kimutatható lesz és rámfogják még aztis hogy drogoztam...

2011. aug. 28. 17:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Énis sportolok, azzal nincs gond, a kaja se túl sok, átlagembernyi mennyiség, és nemis vagyok drasztikusan duci, csak tudod, egy asszonynakkészülő mindig jobbat akar..meg az ideálok..

Régebben fogytam már az adipexxel, mondjuk csak kb 5-6 kilót, viszont eléggé meglátszott rajtam, rosszul is voltam rendesen, viszont boldog. És ahogy írtad, vissza is jött rendesen. Olvastam egy másik tippet is, hogy az adipex arra jó, hogy összeszűkítsd a gyomrod, és miután abbahagytad a bogyót, nem tudsz enni annyit, amennyit előtte, és így nemjönnek vissza a kilók. Szerinted ez így működik?

2011. aug. 29. 05:00
 4/7 A kérdező kommentje:
a drogos dologról annyit, hogy szerintem, ha történne ilyen balesetes dolog, akkor elmondod az igazat, hogy fogyibogyi, és a netről kaptad, de a forrásra nem emlékszel. És persze nem nézted, hogy mi van benne, csak a pozitív dolgokat olvastad róla.
2011. aug. 29. 05:03
 5/7 anonim ***** válasza:

hát a törvény nem ismerése ugye nem mentesit... és az adipex illegális. nyilán nem lenne belöle komolyabb baj, csak ha mondjuk én okoztam volna a balesetet. de már nem szedem, szoval lenyegtelen.

a gyomorösszeszükülés megy, de csak egy darabig, viszonylag könnyen kitágul utána megint, ha eszel rendesen.

2011. aug. 29. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:
rajtam olyan 8 kilo plusz volt amugy, az adipextöl lefogytam belöle vagy 5öt, de visszajott kesöbb 10 :D most a kalóriaszamolassal tartok ott, hogy 5kg plusz van még rajtam kb. szerintem pont nekunk nem ajanlott ez, mert eselyes, hogy az izombol fogysz vele, az ilyen utolso 5 kilokat nagyon nehezen adja a szervezet :S az "éhezés" itt nem megoldás már
2011. aug. 29. 06:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát az adipex elméletileg nem illegális, csak nincs törzskönyvezve Mo.-n. Legalábbis egy csomó helyen ezt olvasni.

A gyomorösszeszűkítéssel éppen az lenne a tervem, hogy miután az adipexxel leállok, utána elméletileg ugyanúgy nemtudnék sokat enni, mert nem kívánnám, mert pici a gyomrom..vagy ez nem így működik? :(

Amikor régebben Adipexeztem, lement kb 6 kiló, de kettővel több jött vissza nálam is..de addig olyan jól éreztem magam. Aztán meg egy disznónak. Tényleg az a gáz, hogy nekemis csak kb 5-10 kiló fölöslegem van, de sehogy sem tudok fogyni, mivel ez nem megy le olyan gyorsan, mintha 20 kiló fölöslegem lenne. Az izmaimról pedig: Vannak, főleg a combomon (ezért is vastagabb) viszont azt vettem észre, hogy ennek ellenére egy csontsovány csajszi erősebb nálam..pedig nem pumpáltam sose magam, csak mozogtam (egyébként lány vagyok)

2011. aug. 30. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!