Adipex akár segítheti is a veseműködést?
Kérdező vagyok
Alapjáraton nagyon keveset iszom (egyszerűen nem kívánom, nyáron is elég fél liter, hiába az "igyá meg napi 3 liter, mert mindenki azt mondja". Emiatt (gondolom) a vesém kicsit fájdogál, elég kellemetlen tud lenni. Azt is tudom, hogy az adipexet máj-és vesebetegeknek nem szabad szedniük, viszont így Adipexel rengeteget iszom, ami gondolom tisztítja, meg egyátalán használtatja a veséimet.
Kérdés az, hogy így most a vesémnek jobb lesz-e, vagy rosszabb. Mer így kap folyadékot, csak persze kicsit gyógyszeresebbet. Kérlek, csak akkor írj, ha értesz is hozzá. Ha csak bunkó f.sz vagy, vagy világmegváltó segítőkész, akkor menj a többi Adipex fórumba, és olvasgasd a többi lecseszést, ahelyett, hogy újabbat írnál. Köszönöm.
az adipex egy méreg, de ezt nyilván tudod, viszont ami gázabb, (énis szedtem) hogy én visszahiztam utána hamar amit lefogytam vele. viszont amit kalóriaszámolással+sporttal fogytam, azt évek óta tartom. 1 kg se jött vissza.
amugy tudod te mi a megoldás, ne szedd sokáig, csak amig fogytál már annyit, hogy az további motiváció tud lenni + igenis erőszakold magadba a folyadékot. nemkell 3 liter, kezdésnek 1,5 is jó.
amugy nyilván jó a vesédnek hogy iszol, egykis gyógyszertől se fog kifeküdni hiába amfetaminszármazék, én mindig inkább attólféltem, hogy belekerülök valami balesetbe, aztán a véremből kimutatható lesz és rámfogják még aztis hogy drogoztam...
Szia!
Énis sportolok, azzal nincs gond, a kaja se túl sok, átlagembernyi mennyiség, és nemis vagyok drasztikusan duci, csak tudod, egy asszonynakkészülő mindig jobbat akar..meg az ideálok..
Régebben fogytam már az adipexxel, mondjuk csak kb 5-6 kilót, viszont eléggé meglátszott rajtam, rosszul is voltam rendesen, viszont boldog. És ahogy írtad, vissza is jött rendesen. Olvastam egy másik tippet is, hogy az adipex arra jó, hogy összeszűkítsd a gyomrod, és miután abbahagytad a bogyót, nem tudsz enni annyit, amennyit előtte, és így nemjönnek vissza a kilók. Szerinted ez így működik?
hát a törvény nem ismerése ugye nem mentesit... és az adipex illegális. nyilán nem lenne belöle komolyabb baj, csak ha mondjuk én okoztam volna a balesetet. de már nem szedem, szoval lenyegtelen.
a gyomorösszeszükülés megy, de csak egy darabig, viszonylag könnyen kitágul utána megint, ha eszel rendesen.
Hát az adipex elméletileg nem illegális, csak nincs törzskönyvezve Mo.-n. Legalábbis egy csomó helyen ezt olvasni.
A gyomorösszeszűkítéssel éppen az lenne a tervem, hogy miután az adipexxel leállok, utána elméletileg ugyanúgy nemtudnék sokat enni, mert nem kívánnám, mert pici a gyomrom..vagy ez nem így működik? :(
Amikor régebben Adipexeztem, lement kb 6 kiló, de kettővel több jött vissza nálam is..de addig olyan jól éreztem magam. Aztán meg egy disznónak. Tényleg az a gáz, hogy nekemis csak kb 5-10 kiló fölöslegem van, de sehogy sem tudok fogyni, mivel ez nem megy le olyan gyorsan, mintha 20 kiló fölöslegem lenne. Az izmaimról pedig: Vannak, főleg a combomon (ezért is vastagabb) viszont azt vettem észre, hogy ennek ellenére egy csontsovány csajszi erősebb nálam..pedig nem pumpáltam sose magam, csak mozogtam (egyébként lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!