Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogy ni gyorsan is lehet?

Manóka66 kérdése:

Fogy ni gyorsan is lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én rajtam nem túl sok felesleg van,de ez is zavar... Sajnos nem bírok fogyni testmozgással,mert nem sok időm akad... Tudnátok nekem javasolni olyan fogyókúrás csodaszert amitől szinte kis mozgással is lehet fogyni? Kinek mi vált be és mennyi idő alatt?

Előre is köszi :)

2012. júl. 5. 10:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet gyorsan is fogyni, de semmi értelem, mert iszonyat szarul nézel ki a végén, kb mint a napon aszalt szar.

Aminek értelme van: gyorsan felszívódó szénhidrátok (cukor, kenyér, tészta, mindeféle pékárú) kiiktatása, minden ipari, feldolgozot étel kerülése, sok zöldség, sok hús, minimális gyümölcs, de azt se minden nap. Így az étvágyad jól fog szabályozni, nem akarsz zabálni.

A mozgás másodlagos a fogyásban, de azért legalább 2-3 szor hetente elmehetnél biciklizni egy órát, az nem árt és gyorsítja az enyagcserét.

2012. júl. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!