Várni kell még a hatásra és mellette mozogni. A korod sem mindegy. Minél idősebb vagy annál nehezebben mennek le a kilók.
2012. júl. 3. 07:07
Adipex??? Gratulálok.
Amúgy attól, hogy valamikor működött, még nem biztos, hogy most is fog. Az anyagcseréd szépen leáll, így egy grammot nem fogsz fogyni. Dehát mit vársz, mikor a fogyást egy illegális kábítószer-származéktól várod...
2012. júl. 3. 07:12
3/8 anonim válasza:
Tényleg nem jó az adipex! Tapasztelatból mondom, és hozzátenném, hogy én 2 hónapig szedtem, az első hónapban lefogytam 5 kg-ot a másodikban alig 2-t. És az idegeimet is tönkretette. Amfetaminszármazékot tartalmaz!
Keress valami természetes étrendkiegészítőt ami tényleg jó! És az ilyen "csodaszerek" mint az adipex csak ideig óráig hatásos, ellenben egy természetes étvágycsökkentő, diéta, és mozgás sokkal hatásosabb lehet!
2012. júl. 4. 12:13
4/8 Dr. M. Szabina válasza:
Az Adipex illegális, nem is értékesítik Magyarországon. Hamisítványokat tudsz vásárolni amik tele vannak kábítószerrel, ugyanis az eredeti gyártását már évekkel ezelőtt leállították. Nyilván megvolt rá az ok. Lehet, hogy azért nem fogysz mert most nem ugyan azt az "apidex"-et szeded.
Kitti neked vannak tapasztalataid? Megbízható manapság az a szó, hogy "természetes"? Én is inkább a növényi eredetű étvágycsökkentőket pártolnám, bár nem ismerem őket és nincsenek tapasztalataim sem, de tervezem, hogy beszerzek egyet így a nyárra :)
2012. júl. 4. 12:59
5/8 Dr. M. Szabina válasza:
×"Adipex" Nyilván azért írtam félre, mert egyébként létezik már másik fantasztikus utánzat is "Apidex" amit szintén eredetinek mondanak....
2012. júl. 4. 13:03
6/8 anonim válasza:
Dr. M. Szabina, és a kérdezőnek is ajánlom én Perfect Six-et szedek. Megnéztem minden egyes hatóanyagát és semmi rossz nincs benne, teljesen természetes. nem is gondolná az ember, hogy nagyon sok gyógyszer/étrendkiegészítő bevonata állati eredetű. Én nem vagyok vega de ez elrettent azért, még az állati zselatintól is rosszul vagyok, persze van akit ez cseppet sem érdekel, ez csak az én "fóbiám" tehát én különösen örülök, hogy a perfect six ilyen téren is teljesen növényi eredetű. és nem is ígérnek csodát, hogy lefogyok 1 hét alatt 100 kilót, ez főleg megfogott. bár csal pár napja szedem úgy érzem nem vagyok olyan éhes mint előtte :O de ha gondolod írok 1-2 hét mulva, hogy mik a tapasztalataim :)
2012. júl. 4. 13:38
7/8 Dr. M. Szabina válasza:
Engem mindenképp érdekel! Hátha a kérdezőnek is tudsz valami hasznosat mondani és abbahagyja a kábítószerek szedését!
2012. júl. 5. 12:06
8/8 anonim válasza:
sziasztok, az előző vagyok, aki a perfect six-et szedi. jelentem 10 napja szedem és eddig lement 2 kg :) mivel heti 1 kg az egészséges, így meg vagyok elégedve vele teljesen, semmilyen mellékhatásról nem tudok... nem tapasztaltam. sokkal kevesebbet eszek, és sokkal könnyebben mondok nemet a finomságokra!!! anyutól is kaptam valamelyik nap egy tábla tibicsokit, a kedvencemet és kibírtam, hogy csak egyetlen egy kockát ettem belőle!!! mert annyira nem is kívántam mint előtte, úgyhogy azthiszem jó sokáig fog tartani ez az egy tábla csoki :D tehát csak ajánlani tudom :) remélem neked is sikerül rájönni, hogy vannak sokkal jobb és egészségesebb módszerek/termékek is mint az adipex...
2012. júl. 11. 11:26
Kapcsolódó kérdések: