Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » ADIPEX használók! Az nem baj,...

ADIPEX használók! Az nem baj, ha pár nap után megállt a súlyom?

Figyelt kérdés
10napja szedem, eddig 5kgot adtam le vele, de most 2napja megállt a súlyom, ugyanúgy szedem, ugyanúgy csinálok mindent és nem monzdul. Majd beindul megint ugye?
2012. ápr. 20. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ami lement, az zsírból volt? Egy tanácsom van, hogy most hagyd abba ezt a szemetet, a saját egészséged érdekében. Ha fogyni akarsz, hidd el nem ez a megoldás, bármilyen könnyűnek is látszik. Ezzel csak tönkreteszed magad. Ha reálisan nézzük, még az is egészségesebb, ha kövéren élsz tovább, mint, hogy ezzel a szerrel pusztítod le a szervezetedet. Tudod egyáltalán mit szedsz?

[link]

2012. ápr. 20. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Ajánlom figyelmedbe a "Requiem egy álomért" című filmet, igen tanulságos lehet a különböző fogyasztószerek szedőinek. (És ott is az orvos írta fel...)
2012. ápr. 20. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

hiába.

az ilyeneket az egészsége érdekli a legkevésbé.

pl ha kérdezőnek egy híres orvos megsúgná,hogy a sz@r evéstől fogyni lehet,akkor nyakig matatna a kakiban.

az ilyenek nem értik meg,hogy a szív is egy izom,amit ezzel a sz@rral simán tönkretehet,és a belső szerveket is izmok tartják.

az izomról annyit tudnak,hogy fúúúj izom.

2012. ápr. 20. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Úú, ez nagyon durva! Nem gondoltam volna, hogy ez drog... :S Eddig sem akartam fogyasztószereket szedni, de ezek után pláne nem! Maradok az edzésnél :))
2012. ápr. 21. 13:44
 5/9 nikike82 válasza:
74%
Adipex, nos 2010 decemberében szedtem a 6. szemnél rosszul lettem,felmenet a vérnyomásom izzadtam, nem kaptam levegőt,fulladtam.ezek után négy napig ültem a fotelben és fáztam remegtem, utána izzadtam valami meleg folyik a hátamon érzés, nem éreztem az agyamat! beszéltem a híres toxikológussal akit a Tv-ben látunk azt mondta hogyha ilyen hülye voltam viseljem 4 napig a következményeit amíg kiürül a szervezetemből megnyugtatott hogy nem maradok "ilyen állapotomba".A férjem elment dolgozni és úgy bepánikoltam hogy kihívtam a mentőt mert azt hittem elájulok -20fokban a nyitott ablakoknál rohangáltam mert itt a vége életemnek érzés fojtogatott.Tény hogy a 4. nap után jobban lettem :) Maradandó károsodásaim, hogy pánikbeteg beteg lettem azóta pszichológushoz járok, mert kiderült hogy intenzíven reagálok gyógyszerekre az agyam másképp veszi a jeleket az adipex óta egy sima fájdalom csillapítótól kiütöm magam:( dióhéjban ennyit szerettem volna mondani a híre fogyiszerről
2012. ápr. 22. 17:44
 6/9 A kérdező kommentje:
tök jó, hogy a kérdésemre senki nem válaszolt....
2012. ápr. 23. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ja bocsi, hogy mindenki próbált segíteni neked, hogy ne tedd tönkre a szervezetedet! Teljesen igazad van, senki sem válaszolt a kérdésedre, bár az egyik válaszoló linkjében benne volt a válasz, de gondolom nem olvastad el, ezért elmondom: azért állt meg, mert kiürült a szervezetedből a folyadék és már nincs minek eltávoznia, mivel a zsír ilyen módon nem tudja elhagyni a szervezetedet!
2012. ápr. 23. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
esetleg még abban bízhatsz, hogy leépülnek az izmaid is és akkor természetesen még további pár kilóval könnyebb leszel, csak arra vigyázz, hogy nehogy sportolj vagy bármi testmozgást végezz, mert akkor lassabban tudnak leépülni.
2012. ápr. 23. 11:35
 9/9 anonim válasza:
14%

Szia.

Első és legfontosabb válaszom nekem is, az mi mindenkinek, hogy megfelelő diéta és sport!!

Másodsorban, én is szedtem Adipexet! Kipróbáltam, és nem volt rossz, de csodát ne várj tőle!! Én amondó vagyok, hogy talán ahhoz jó, hogy elkezdj vele egy normális fogyókúrát, diétát! Ugye a legnagyobb probléma sokszor a kajálás, hogy állandóan zabálna az ember, és erre szerintem jó az Adipex, hogy a kezdetekkor hozzászoktatod magad vele a kevesebb evéshez. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne egyél ha szeded az Adipexet, az egy baromság, szétmegy tőle a gyomrod. Reggelizz mindenképpen, aztán meg max 1szer egyél és akkor is keveset, de délután 2 után már ne egyél!

Én azt mondom, 10 szem elég belőle, aztán pedig hagyd abba és állj rá valami értelmes diétára, és délután 5 után ne egyél már, valamint fussál 30 percet! Igyál sok folyadékot, föleg, amikor az Adipexet szeded! Sok jó táplálkozási tanács van az interneten!

Az, hogy sokan sokféle mellékhatástól rettegnek, az természetes, minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, nekem semmi nem volt, kicsit magasabb volt a vérnyomásom, meg szájszárazság, de semmi komoly, szerintem sokan inkább félelmükben már bevonzzák inkább a többi mellékhatást!

Egyébként, a kérdésedre a válasz a vízveszteség, mostanra ürült ki a szervezetedből annyi víz, hogy ezután már nagyon lelassul a folyamat majd. Szerintem most kellene átállnod valami fehérjedús diétára, és mozgásra,hogy ne izomból fogyj tovább, hanem már zsírból.

Sokan írják egyébként, hogy volt ilyen szakasz, hogy megállt a dolog, aztán meg újra beindult... dehát ha belegondolsz, akkor az fizikailag lehetetlen! Ha kiürül a folyadék a szervezetedből, akkor utána már ne számíts további gyors fogyásra. Tapasztalatból mondom! Most kezd átállni egy sportosabb, egészségesebb életmódra, mert ez után már az vezet majd eredményességre! Hidd el, nem azért mondom, mert mindenki ezt szajkózza, de sajnos tényleg így van.

Az adipex, csak a folyamat elindításához kell szerintem, és egy kis önbizalom növeléshez, meg hogy láss eredményt már rögtön a fogyókúrád elején, erre viszont tökéletes a szer, de a további fogyáshoz már kevés, oda már te kellesz, nem a gyógyszer!

2012. ápr. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!