Más is járt így a SlimFit tablettákkal?
A hivatalos oldalukról rendeltem 3 dobozzal, de már az első pár napban éreztem, hogy nincs valami rendben....:( Tudtam, hogy normális ételeket eszek (1600 kcal/nap), sok víz, heti 3X1 óra mozgás, de egyre rosszabbul lettem, szóval kezdtem a tablettára gyanakodni. 1 hét után, egy hajnalban szörnyű görcsökre ébredtem, egyszerűen nem tudom leírni azt az érzést, ilyet még soha nem éreztem. Teljesen össze voltam görnyedve, nem tudtam kiegyenesedni, alig tudtam elmondani a férjemnek - a fájdalomtól - hogy mi a gond. Azonnal hívta a mentőket...A kórházban injekciót kaptam és azonnal mondtam, mire gyanakszom....Az orvos elég durván megmondta a magáét erről a készítményről....
Nagyon meg voltam ilyedve...és most nagyon csalódott vagyok, mert hülyének érezm magam nagyon, pedig én annyira bíztam, hogy most sikerül fogynom....:(
Szia!
Igen, más is járt úgy, mint te - én is rendeltem, be is szedtem másfél dobozzal, s utánna jöttek a hasfájások, görcsök. Abba is hagytam gyorsan.
A másfél hónap alatt egy dekát sem fogytam, pedig betartottam az ajánlott étrendet.
Pénzvisszafizetési garanciával vásároltam, de nem lehet felvenni velük a kapcsolatot, mert csak rendelni lehet.
Az oldalon megadott telefonszám nem működik, az email címük meg elérhetetlen, nem érvényes cím.
Úgy gondolom, veled és másokkal együtt jól befürödtem.
Soha többet nem kisérletezem, inkább maradjon rajtam az a 10
Remélem azóta már meggyógyultál.
Bocsi, önállósította magát a válasz - elment magától.
Szóval, inkább maradjon rajtam az a 10 kg felesleg, mint
beteg legyek a slim fittől.
Köszönöm szépen, már semmi bajom sincs, azóta se volt semmi panaszom.:)
Teljesen megértelek, mi nők elég sok mindent képesek vagyunk megtenni, hogy megfeleljünk önmagunknak és a társadalomnak. Ezt tanulópénznek kell felfogni...
Nha szép, amikor megrendeled, akkor nagyon készségesek, amikor gond van, akkor már nem lehet őket elérni....
Én most igazából nem diétázok csak figyelek a kajára. Már időben elkezdtem, nehogy télen hirtelen sokat felszedjek. Remélem a karácsonyt túlélem, és azután készülök a nyárra...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!