Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Más is járt így a SlimFit...

Más is járt így a SlimFit tablettákkal?

Figyelt kérdés

A hivatalos oldalukról rendeltem 3 dobozzal, de már az első pár napban éreztem, hogy nincs valami rendben....:( Tudtam, hogy normális ételeket eszek (1600 kcal/nap), sok víz, heti 3X1 óra mozgás, de egyre rosszabbul lettem, szóval kezdtem a tablettára gyanakodni. 1 hét után, egy hajnalban szörnyű görcsökre ébredtem, egyszerűen nem tudom leírni azt az érzést, ilyet még soha nem éreztem. Teljesen össze voltam görnyedve, nem tudtam kiegyenesedni, alig tudtam elmondani a férjemnek - a fájdalomtól - hogy mi a gond. Azonnal hívta a mentőket...A kórházban injekciót kaptam és azonnal mondtam, mire gyanakszom....Az orvos elég durván megmondta a magáét erről a készítményről....

Nagyon meg voltam ilyedve...és most nagyon csalódott vagyok, mert hülyének érezm magam nagyon, pedig én annyira bíztam, hogy most sikerül fogynom....:(

2012. jún. 28. 22:53
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
10%
szerintem ez a panaszkodó csaj hazudik, nem te vagy a konkurencia véletlen? már csak azért mert ez nem tabi, aranyom, hanem kapszula, és aki szedi nem nevezi tabinak, mert nem tabi HAHAHA; az a nagy helyzet, hogy a fórumokon a túlnyomó többségnek segített, és nem panaszkodnak, csak te... ezen kívül a termék honlapján 17000 like van, ezt nem lehet odavarázsolni, ezt bizony ennyien lájkolták :)))))
2012. júl. 24. 16:48
 22/36 A kérdező kommentje:

Ha neked a LIKE a mérvadó egy ilyen szer esetén, akkor gratula....

Én lennék a konkurencia??? Úgy, hogy a rossz tapasztalatom után úgy vélem, hogy az összes fogyókúrás szer a szemétbe való?

Ennek sem adok pár hónapot szépen bevizsgálják, és szépen be lesz tiltva!!! NAGYON REMÉLEM!

2012. júl. 24. 18:49
 23/36 A kérdező kommentje:
Ja és az előbb egy szintén friss regis véleményt olvashattunk.... :D Vicces és naggggyon hiteles... :D :D :D
2012. júl. 24. 18:51
 24/36 anonim válasza:

ez a csaj biztos, hogy hazudik:

egyrészt, mert lehülyézték, a legtöbb ember nehezen tűri, hogyha lehülyézik, ez meg semmit nem reagált, inkább egyetértett, tehát direkt jó neki, ha a kapszulát szedőt lehülyézik, (vagy tényleg hülye)

csak ő egyedül állítja, hogy "nagyon sokan rosszul vannak tőle", senki rajta kívül ilyet nem állított

2012. júl. 30. 16:06
 25/36 anonim válasza:

az a helyzet, hogy az összes fogyasztószer közül ezt az egyet tartják az emberek hatékonynak, meg kell róla győződni a fórumokon, mert a fórum arra való, h az emberek elmondhassák a tapasztalataikat, vannak kreált fórumok is, de azokat könnyű kiszűrni,

ez itt és pl. a hoxa mögött egyértelműen valódi emberek vannak, írjátok be a keresőbe a fogyasztószerek nevét egymás után, és azonnal kiderül, mit tartanak róla, hasznos, vagy nem

2012. júl. 30. 16:10
 26/36 anonim válasza:
lám-lám, a csaj egyből ideges lett, hogy kiderült, hazudik, attól meg nem lett ideges, hogy lehülyézték - milyen érdekes!
2012. júl. 30. 16:11
 27/36 anonim válasza:

te tényleg hülye vagy: bizony-bizony, a like az emberek elégedettségét és tetszését jelenti, te, aki itt vered a nyálad a neten, kellene hogy tudd...

HHHHA-HA-HA-HA-HA

INNENTŐL TABINAK FOGLAK NEVEZNI, JÓ?

2012. júl. 30. 16:14
 28/36 anonim ***** válasza:

Szerintem a kerdezo egy intelligens no, aki nem huzza fel magat egy forumozgato pics@ irasa. Ez a nagyon bena agressziv slimfit sz@rsag vedes most mar nekem is eleg gyanus. Mellesleg most utananeztem nem irnak annyira jokat errol a "fogyibogyorol".

Az utolso kommentelo 100% h a ceg egy dolgozoja, tehat lathato h ott 16 eves tinilanyok dolgoznak. Mert ez stilus ultra gaz, de mindig megnevettetnek az ilyen egyszeru emberek...:)

2012. aug. 3. 00:19
 29/36 anonim válasza:
100%

Most komolyan... Ezekhez a kommentekhez mennyire kell fogyatékosnak lenni? :D Elhiszem, hogy kell a munka, sőt még azt is elhiszem, hogy nem állsz semmilyen kapcsolatban az adott termékkel, egyszerűen csak sötét vagy, és tényleg azt hiszed, hogy ezek a fogyasztó csodaszerek segítenek. :D

De nem, legtöbbször olyan anyagokkal vannak tele, amik a bolygó fejlettebbik részén be vannak tiltva, károsak az egészségre, és önmagukban lefogyasztani se fognak senkit.

Ezek a termékek kamuweboldalakat működtetnek, és a sok barom meg komolyan azt hiszi, hogy az amerikai újságíró lefogyott egy csodaszerrel, és erről cikkezget a "Medical News Reporter" magyarul. Persze az oldal többi részét nem érheted el, egyik link sem jó, csak ami a termékre mutat. Ez a SlimFit se sokkal jobb, csak legalább vették a fáradságot, hogy normálisan megcsinálják a weboldalt.

Ezen kívül én is dolgoztam már gerillamarketinggel foglalkozó cégnél. Nekem is kellett facebookra regisztrálnom egy csomó kamuprofilt, kedvelni, kommentelni, fórumokba írogatni olyan termékekről/szolgáltatásokról, amikhez életemben közöm nem volt, mégis azt írtam, hogy "igen, ez a telefon k*rvajó, most vettem meg egy hete". Ott is hagytam, mert ez undorító.

És még ha nem is nézem, hogy tele van az internet ilyenekkel, akkor sem garancia a sok lájk semmire. A McDonald's-ot is kedvelte 21 513 619 ember, akkor most az egészséges és jó? :D Nem, ettől még ugyanúgy tele van tartósítószerrel, ugyanúgy egészségtelen, és ugyanúgy az undorító ledarált csirkéből van a csirkehús, mintha kettő ember kedvelte volna az oldalt.

Szóval legyél szíves ne itt vergődj, mert kettőtök közül nem a kérdező a hülye.

2012. aug. 3. 13:31
 30/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsónak az ésszerű felvilágosítást!!!

Remélem ezek után senki sem nyúl a SlimFithez!!!!

2012. aug. 22. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!