Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Más is járt így a SlimFit...

Más is járt így a SlimFit tablettákkal?

Figyelt kérdés

A hivatalos oldalukról rendeltem 3 dobozzal, de már az első pár napban éreztem, hogy nincs valami rendben....:( Tudtam, hogy normális ételeket eszek (1600 kcal/nap), sok víz, heti 3X1 óra mozgás, de egyre rosszabbul lettem, szóval kezdtem a tablettára gyanakodni. 1 hét után, egy hajnalban szörnyű görcsökre ébredtem, egyszerűen nem tudom leírni azt az érzést, ilyet még soha nem éreztem. Teljesen össze voltam görnyedve, nem tudtam kiegyenesedni, alig tudtam elmondani a férjemnek - a fájdalomtól - hogy mi a gond. Azonnal hívta a mentőket...A kórházban injekciót kaptam és azonnal mondtam, mire gyanakszom....Az orvos elég durván megmondta a magáét erről a készítményről....

Nagyon meg voltam ilyedve...és most nagyon csalódott vagyok, mert hülyének érezm magam nagyon, pedig én annyira bíztam, hogy most sikerül fogynom....:(

2012. jún. 28. 22:53
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:

Először is: Ne vedd sértésnek, de teljesen hülyének tartok mindenkit, aki ilyenekkel akar fogyni. Az ilyen ránézésre is kamu dolgoktól mit vársz?

Egyébként igen, sikerülhet fogynod. Nem kellenek hozzá ilyen hülyeségek. Kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van, megfelelő összetételű ételeket eszel, sportolsz, ennyi a nagy trükk.

2012. jún. 28. 23:12
 2/36 anonim ***** válasza:

Jobbulást, a dokiban pedig lehetne több empátia. Amúgy az a diagnózis, h a slimfit okozta a görcsöket, vagy csak sejtés?

Ne szedj semmi ilyet, hanem kicsit kevesebb kalóriabevitel, és a 3x1 legyen 5x1.

2012. jún. 28. 23:23
 3/36 anonim válasza:
Én is szedtem, de nálam nem volt semmilyen mellékhatása,és én fogytam is vele,nekem jó volt,azért neked jobbulást.
2012. jún. 29. 10:36
 4/36 anonim válasza:

nyugi, ne érezd magad ennyitől hülyének. Annyian próbálnak tablettával fogyni, én megértem, egy vagyok közülük:D

Sokadszori próbálkozás eredmény nélkül, ezer fajta fogyókúra, fogyiklub mittudomén, de nem volt energiám-kapacitásom sose jól menedzselni és ezért persze nem hatottak:S

Amúgy pedig semmivel nem rosszabb mint az éheztetjük magunkat típusú fogyókúrázók, sőt. Azt ígérik, hogy természetes és tulajdonképpen csak egy fajta koncentrátum. Miért lennél akkor ettől ostoba, ha beszeded? Az orvos meg nézzen magába. Pont ezért nem megyünk oda megkérdezni, hogy mit gondolnak ezekről és melyiket ajánlják, mert ilyen szarul kell magad ettől érezned... ez olyan mintha nem is tudom, a pszichológus lecseszne mert depressziós vagy...

Én, ha még van bizalmad az ilyesmi szerekben akkor a herbpharma mango acai-ját szedem, körbejártam megnéztem kikérdeztem, elvileg semmi rosszaság nincs benne. De az biztos biztosabb, ha mondjuk megkérdezed az orvosod, ő milyennek találja, meg megpróbáljátok kideríteni az előző miért volt:S

Jobbulást és ne ostorozd magad. nők vagyunk, szépek akarunk lenni:)

2012. jún. 29. 11:14
 5/36 t.ancsa11 válasza:
Én egy hónapja szedem a slimfit-et,és mivel nekem nem jelentkeztek mellékhatások,én szedem továbbra is. Már 4 kilót fogytam és még szeretnék ugyanennyit.Én is jobbulást kívánok neked.
2012. jún. 29. 11:24
 6/36 anonim ***** válasza:
41%
Elmebeteg vagy, én is leoltottalak volna a doki helyében mivel ez konkrétan dopping, kétes helyről, de értelmes étrend meg edzés, fel sem merült biztosan...nincsen rövidebb és könnyebb út...ez a nagy helyzet.
2012. jún. 29. 14:25
 7/36 anonim válasza:
Én is szedem a slimfitet de semmi mellékhatást nem tapasztaltam. 2 hete kezdtem és már 2 kg lement. Jobbulást kívánok. És az ilyen dokik meg menjenek inkább állatorvosnak, akik nem tudnak normálisan beszélni a beteggel.
2012. jún. 29. 15:11
 8/36 anonim válasza:
2012. jún. 29. 23:02
 9/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy ilyen megértőek vagytok! :)

Közben valahol találtam egy fórumot, ahol többen is leírták, hogy rosszul lettek a SlimFit tablettától. Valaki 2-3 hónap szedés után lett rosszul, valaki ugyanúgy mint én, szinte azonnal.

Amúgy ha nézem, egy ésszerű diétával, mozgással ugyanolyan szép eredmény elérhető, mint állítólag ezzel a tablettával, és még az egészség sem megy tönkre!!!!

Pár nap alatt elég sok mindent átgondoltam, magamból merítem az erőt, nem a tabikból.

A SlimFit tablettát pedig mindenki kerülje el, mert ahogy olvastam elég sokan vagyunk, akik nagyon rosszul jártak vele!!!

Tényleg nagyon rossz volt hallani az orvost, de igaza volt!!! Sajnos már nem tudom milyen anyag volt túlsúlyban a szervezetemben, valami A betűs volt asszem...de azt mondta, ez az anyag van a tablettában is, ami azonban nincs rajta a dobozon. Ez nagyon felháborító és egyben elszomorító is.

Ez is jó kis tanulópénz volt, így tekintek rá!

Sok sikert mindenkinek a fogyáshoz!!! :)

2012. jún. 30. 22:47
 10/36 anonim válasza:

Én is szedtem több mint 3 hónapig és nálam sem volt semmilyen mellékhatás.Fogytam és nem tartottam kidobott pénznek.

Nem kekeckedni akarok,de honnan tudja az orvos h van benne olyan szer,ha be sem vizsgálgatja?akkor ő is csak találgat és lehet h mástól lettél rosszul,nem?

2012. júl. 2. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!