Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Más is járt így a SlimFit...

Más is járt így a SlimFit tablettákkal?

Figyelt kérdés

A hivatalos oldalukról rendeltem 3 dobozzal, de már az első pár napban éreztem, hogy nincs valami rendben....:( Tudtam, hogy normális ételeket eszek (1600 kcal/nap), sok víz, heti 3X1 óra mozgás, de egyre rosszabbul lettem, szóval kezdtem a tablettára gyanakodni. 1 hét után, egy hajnalban szörnyű görcsökre ébredtem, egyszerűen nem tudom leírni azt az érzést, ilyet még soha nem éreztem. Teljesen össze voltam görnyedve, nem tudtam kiegyenesedni, alig tudtam elmondani a férjemnek - a fájdalomtól - hogy mi a gond. Azonnal hívta a mentőket...A kórházban injekciót kaptam és azonnal mondtam, mire gyanakszom....Az orvos elég durván megmondta a magáét erről a készítményről....

Nagyon meg voltam ilyedve...és most nagyon csalódott vagyok, mert hülyének érezm magam nagyon, pedig én annyira bíztam, hogy most sikerül fogynom....:(

2012. jún. 28. 22:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy csak úgy tippelgetett, mert még aznap a párom bevitte neki a tabikat és megvizsgálták. Pár nap múlva kellett visszamennem, és addigra megvoltak az eredmények, akkor találták meg azt az anyagot. De szerencsére azóta nagyon jól vagyok, minden panaszom elmúlt! :) Jól megy a diéta és a mozgás, szépen jönnek le rólam a kilók. Kb 10 napja kellett utoljára mennem orvoshoz, akkor vettek tőlem vért, és a vérképem alapján minden helyre állt szerencsére. Azért bízom benne, hogy ez a cucc nem okozott nekem maradandó károsodást...:(

Neked nagy szerencséd volt, hogy nem lett bajod, mert a többség sajnos nem volt ilyen szerencsés....:(

2012. júl. 2. 12:13
 12/36 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, hozzád kedves kérdező!bár én szerencsére a kórházig nem jutottam el. Ja, és még fogyni sem fogytam vele egyáltalán, teljesen kidobott pénz volt

Ha szépen csinálod a diétát és mozogsz, illetve kitartasz, akkor menni fog.

A Slimfit mellett kampányoló emberekkel meg senki ne foglalkozzon, mindegyik FRISS regisztráció, a cég rendesen dolgozik, hogy legyen forgalmuk.....Nagyon szánalmas, mert ebből is látszik, hogy totál kamu az egész....

2012. júl. 3. 11:12
 13/36 anonim válasza:
örülök h már jobban vagy.én tavaly szedtem egy hónapig,nem volt nagy túlsúlyom,de nem tudtam rendszeresen eljárni edzeni,ezért kezdtem el szedni.nálam sem jelentkeztek ilyen mellékhatások,meg görcsök,nem nagyon volt rossz tapasztalatom vele,a kilóktól viszont megszabadultam.mostmár sporttal tartom a súlyom.
2012. júl. 4. 09:46
 14/36 A kérdező kommentje:

# 12/13 as válaszadó!

Igazad van!!!! Ez jó durva..... Veszélyes anyag van benne, de még így is futtatják...:(

2012. júl. 5. 15:22
 15/36 anonim válasza:
Nekem nem volt seemiféle mellékhatása,pedig három hónapig szedtem,a 3 havi adagot vettem meg és a fogyás is beindult egy hét után.Nekem nem volt bajom vele.
2012. júl. 6. 11:07
 16/36 A kérdező kommentje:
Pár embernek nem volt gondja MÉG, de a többség sajnos rosszul járt.....:(
2012. júl. 6. 19:50
 17/36 anonim válasza:
Nekem se volt gondom vele,inkább jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban,cukorbeteg vagyok úgy szedtem mellette, nem vagyok fáradékony,mint előtte.két dobozzal használtam el ,-7 kiló az eredmény.
2012. júl. 10. 10:55
 18/36 gomezina válasza:
eddig 4 kg mínusz :) .Annyit segít, hogy csökkent az étvágyam, és már nincsenek evési rohamaim. ez 1 hónap alatt ment le, nem tartottam az étrendet, és sajnos nem is mozogtam mellette, de most már fogok!
2012. júl. 11. 11:49
 19/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de kamu válaszok nem érdekelnek!!!!
2012. júl. 11. 22:08
 20/36 anonim ***** válasza:
Ez azért nem szép tőled:(
2012. júl. 11. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!