Más is járt így a SlimFit tablettákkal?
A hivatalos oldalukról rendeltem 3 dobozzal, de már az első pár napban éreztem, hogy nincs valami rendben....:( Tudtam, hogy normális ételeket eszek (1600 kcal/nap), sok víz, heti 3X1 óra mozgás, de egyre rosszabbul lettem, szóval kezdtem a tablettára gyanakodni. 1 hét után, egy hajnalban szörnyű görcsökre ébredtem, egyszerűen nem tudom leírni azt az érzést, ilyet még soha nem éreztem. Teljesen össze voltam görnyedve, nem tudtam kiegyenesedni, alig tudtam elmondani a férjemnek - a fájdalomtól - hogy mi a gond. Azonnal hívta a mentőket...A kórházban injekciót kaptam és azonnal mondtam, mire gyanakszom....Az orvos elég durván megmondta a magáét erről a készítményről....
Nagyon meg voltam ilyedve...és most nagyon csalódott vagyok, mert hülyének érezm magam nagyon, pedig én annyira bíztam, hogy most sikerül fogynom....:(
Nem hiszem, hogy csak úgy tippelgetett, mert még aznap a párom bevitte neki a tabikat és megvizsgálták. Pár nap múlva kellett visszamennem, és addigra megvoltak az eredmények, akkor találták meg azt az anyagot. De szerencsére azóta nagyon jól vagyok, minden panaszom elmúlt! :) Jól megy a diéta és a mozgás, szépen jönnek le rólam a kilók. Kb 10 napja kellett utoljára mennem orvoshoz, akkor vettek tőlem vért, és a vérképem alapján minden helyre állt szerencsére. Azért bízom benne, hogy ez a cucc nem okozott nekem maradandó károsodást...:(
Neked nagy szerencséd volt, hogy nem lett bajod, mert a többség sajnos nem volt ilyen szerencsés....:(
Csatlakozom, hozzád kedves kérdező!bár én szerencsére a kórházig nem jutottam el. Ja, és még fogyni sem fogytam vele egyáltalán, teljesen kidobott pénz volt
Ha szépen csinálod a diétát és mozogsz, illetve kitartasz, akkor menni fog.
A Slimfit mellett kampányoló emberekkel meg senki ne foglalkozzon, mindegyik FRISS regisztráció, a cég rendesen dolgozik, hogy legyen forgalmuk.....Nagyon szánalmas, mert ebből is látszik, hogy totál kamu az egész....
# 12/13 as válaszadó!
Igazad van!!!! Ez jó durva..... Veszélyes anyag van benne, de még így is futtatják...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!