Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » MAX 5000 Ft értékben szeretnék...

MAX 5000 Ft értékben szeretnék fogyikapszulát vásárolni. Melyik a leghatásosabb?

Figyelt kérdés
Szüztea kapszula kilőve!
2009. júl. 8. 10:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ja és még valami, nemtudom mennyire vagy bátor és jó barátságban az orvosoddal, mert megkérhetnéd, h írjon fel a clenbuterol mellé pajzsmirigyhormont, azzal diétáznod sem kell
2009. júl. 9. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Mikor fogjátok megérteni, hogy nem létezik semmiféle bizonyított "zsírégető" hatású szer?

Az összes ilyen szemét csak egy mód arra, hogy kiforgasság a buta, hiszékeny, kétségbeesett, rászedhető embereket a pénzükből.

"Although L-carnitine has been marketed as a weight-loss supplement, there is no scientific evidence to date to show that it improves weight loss. A recent study of moderately overweight women found that L-carnitine did not significantly alter body weight, body fat, or lean body mass. Based on the results of this one small study, claims that L-carnitine helps reduce weight are not supported at this time."

2009. júl. 9. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
l-carnitine+HCA kapszula, ca-mg tablettával, meg sima multivitamin
2009. júl. 10. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

tegnap 09:22

Nem mindenki bírja olyan símán, mint te.

Nálam -főleg az elején, volt álmatlanság, szívdobogás, kézremegés, izomgörcs. Pedig fokozatosan emeltem az adagolást, ahogy kell.

Barátnőm egyáltalán nem bírta, őt le is állítottam róla.

Szédült, iszonyatosan fájt a feje, minden baja volt.

Mondom, én csak sportolóknak ajánlom.

A pajzsmirigy hormon is hasonló mellékhatásokkal jár, de sokkal veszélyesebb.

Ráadásul a könnyen beszerezhető L-Thyroxin szart sem ér.

Olyan kellene, ami T3 + T4 tartalmú, de ezt hagyjuk. Ez nem testépítő fórum. :-)

Jó hogy nem DNP -t ajánlasz neki.

:-)

Ez utóbbit ajánlom figyelmébe annak a válaszolónak, aki szerint nem létezik hatásos fogyasztószer.

:-D

2009. júl. 10. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:

tegnap 09:22

Nem mindenki bírja olyan símán, mint te.

Nálam -főleg az elején, volt álmatlanság, szívdobogás, kézremegés, izomgörcs. Pedig fokozatosan emeltem az adagolást, ahogy kell.

Barátnőm egyáltalán nem bírta, őt le is állítottam róla.

Szédült, iszonyatosan fájt a feje, minden baja volt.

Mondom, én csak sportolóknak ajánlom.

A pajzsmirigy hormon is hasonló mellékhatásokkal jár, de sokkal veszélyesebb.

Ráadásul a könnyen beszerezhető L-Thyroxin szart sem ér.

Olyan kellene, ami T3 + T4 tartalmú, de ezt hagyjuk. Ez nem testépítő fórum. :-)

Jó hogy nem DNP -t ajánlasz neki.

:-)

Ez utóbbit ajánlom figyelmébe annak a válaszolónak, aki szerint nem létezik hatásos fogyasztószer.

:-D

jólvan DNP azért megölni nem akarom :D

igen veszélyes a t3 t4 de azért írtam h orvos barátja majd beállítja neki :)

amúgy DNP-t nemhiszem h olyan könnyű beszerezni

2009. júl. 10. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

"Semmi sem volt olyan hatékony, mint a narcssárga DNP. A DNP a mitokondrium membránjai között lévő proton (H+) különbséget egyenlíti ki. Blokkolja az F0F1-ATP molekulát. Ha ezt blokkoljuk, az energia nem a szervezetet táplálja, hanem hőként vész el.

A felelőtlen és nem szakszerű és precíz használat azonban a szervezet túlhevüléséhez vezet. Szó szerint megfőzhetjük a saját szerveinket! A DNP egy csaknem kezelhetetlen molekula és ennek nyomán illegális, ám hatalmas népszerűsége tökéletesen szemlélteti a „szétkapcsolás" jelentőségét. "

2009. júl. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!