MAX 5000 Ft értékben szeretnék fogyikapszulát vásárolni. Melyik a leghatásosabb?
Mikor fogjátok megérteni, hogy nem létezik semmiféle bizonyított "zsírégető" hatású szer?
Az összes ilyen szemét csak egy mód arra, hogy kiforgasság a buta, hiszékeny, kétségbeesett, rászedhető embereket a pénzükből.
"Although L-carnitine has been marketed as a weight-loss supplement, there is no scientific evidence to date to show that it improves weight loss. A recent study of moderately overweight women found that L-carnitine did not significantly alter body weight, body fat, or lean body mass. Based on the results of this one small study, claims that L-carnitine helps reduce weight are not supported at this time."
tegnap 09:22
Nem mindenki bírja olyan símán, mint te.
Nálam -főleg az elején, volt álmatlanság, szívdobogás, kézremegés, izomgörcs. Pedig fokozatosan emeltem az adagolást, ahogy kell.
Barátnőm egyáltalán nem bírta, őt le is állítottam róla.
Szédült, iszonyatosan fájt a feje, minden baja volt.
Mondom, én csak sportolóknak ajánlom.
A pajzsmirigy hormon is hasonló mellékhatásokkal jár, de sokkal veszélyesebb.
Ráadásul a könnyen beszerezhető L-Thyroxin szart sem ér.
Olyan kellene, ami T3 + T4 tartalmú, de ezt hagyjuk. Ez nem testépítő fórum. :-)
Jó hogy nem DNP -t ajánlasz neki.
:-)
Ez utóbbit ajánlom figyelmébe annak a válaszolónak, aki szerint nem létezik hatásos fogyasztószer.
:-D
tegnap 09:22
Nem mindenki bírja olyan símán, mint te.
Nálam -főleg az elején, volt álmatlanság, szívdobogás, kézremegés, izomgörcs. Pedig fokozatosan emeltem az adagolást, ahogy kell.
Barátnőm egyáltalán nem bírta, őt le is állítottam róla.
Szédült, iszonyatosan fájt a feje, minden baja volt.
Mondom, én csak sportolóknak ajánlom.
A pajzsmirigy hormon is hasonló mellékhatásokkal jár, de sokkal veszélyesebb.
Ráadásul a könnyen beszerezhető L-Thyroxin szart sem ér.
Olyan kellene, ami T3 + T4 tartalmú, de ezt hagyjuk. Ez nem testépítő fórum. :-)
Jó hogy nem DNP -t ajánlasz neki.
:-)
Ez utóbbit ajánlom figyelmébe annak a válaszolónak, aki szerint nem létezik hatásos fogyasztószer.
:-D
jólvan DNP azért megölni nem akarom :D
igen veszélyes a t3 t4 de azért írtam h orvos barátja majd beállítja neki :)
amúgy DNP-t nemhiszem h olyan könnyű beszerezni
"Semmi sem volt olyan hatékony, mint a narcssárga DNP. A DNP a mitokondrium membránjai között lévő proton (H+) különbséget egyenlíti ki. Blokkolja az F0F1-ATP molekulát. Ha ezt blokkoljuk, az energia nem a szervezetet táplálja, hanem hőként vész el.
A felelőtlen és nem szakszerű és precíz használat azonban a szervezet túlhevüléséhez vezet. Szó szerint megfőzhetjük a saját szerveinket! A DNP egy csaknem kezelhetetlen molekula és ennek nyomán illegális, ám hatalmas népszerűsége tökéletesen szemlélteti a „szétkapcsolás" jelentőségét. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!