Melyik a leghatásosabb fogyasztószer a piacon ami ér is valamit?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok!!! Ne jöjjön nekem senki azzal, h mozogjak, meg a TÁPLÁLKOZÁSSAL,mert ezzel tisztában vagyok!Csak jó lenne melette valami plus segítség...2010. márc. 22. 11:24
1/6 anonim válasza:
Szia. Nekem a reductil vált be. De sajna betiltották. Nekem lement kb 30kg. A gyógyszer abban segített hogy ne mindíg a kaján járjon az eszem. Simán megfőztem a családomnak ( süti stb) és megtudtam állni hogy ne egyek belőle. Sőt egyáltalán nem voltam éhes. + felpörgetett , volt energiám sportolni. (napi 1 óra futás) . Aki pedig leszól a gyógyszer miatt az próbáljon gyerekek mellett ennyit fogyni. Ja és nem jött vissza.
2/6 anonim válasza:
Plusz segítség: kitartás.
Ha gyógyszerrel fogysz, úgyis visszajönnek a kilók, ha már leálltál vele.
4/6 anonim válasza:
Én most az ADIPEX RETARD tablettát szedem és jó.Nézz utána a neten. A barátnőm a cefamadar-t szedi neki ez vált be.
5/6 anonim válasza:
Az első válaszolótól kérdezném?
Mennyi idő alatt fogytál 30 kilót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!