Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » MAX 5000 Ft értékben szeretnék...

MAX 5000 Ft értékben szeretnék fogyikapszulát vásárolni. Melyik a leghatásosabb?

Figyelt kérdés
Szüztea kapszula kilőve!
2009. júl. 8. 10:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Egyik sem. Vegyél inkább valamilyen teát és mellette ügyelj az étrendedre. Máris többet nyersz vele és ez nem drága megoldás.
2009. júl. 8. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Ami biztos: ne vedd meg a No apetit! nevű xarságot. Hatástalanabb mintha vitamint szednél!
2009. júl. 8. 10:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Mozgok, diétázok, de szeretném a folyamatot felgyorsítani! Köszönöm a válaszokat, de még várnék néhányat...
2009. júl. 8. 10:25
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem se vegyél ilyeneket. Én már faragtam rá ilyenre. Max. sportolás előtt (mert ugye sportolni kell) vegyél be L-carnitint. Felpörgeti a zsírégetést.
2009. júl. 8. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább biokróm tablettát!
2009. júl. 8. 11:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem léteznek fogyasztó kapszulák, krémek, ilyesmik. Csak olyan létezik, ami csökkenti az étvágyad, de azt megoldod ingyen :) Igyál több vizet.
2009. júl. 8. 12:12
 7/16 anonim ***** válasza:
38%

clenbuterol feketepiacon a 100db 40mcg/db 5000ft :)

gyógyszertári 20darabos 20mcg/tabi 8xx ft

2009. júl. 8. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Az L-carnitintől a bátyám 30 kilót fogyott nagyon sebes tempóban, de ehhez mozogni kell mert önmagában sajnos nem túl hatásos! Edzés előtt kell inni belőle, szóval nem bogyó hanem folyadék.
2009. júl. 8. 13:03
 9/16 anonim ***** válasza:

12:59 !

Te egy állat vagy :-)

Nem rosszindulatból mondom, mert alapvetően jót írtál.

De honnan a rákból tudná szegény, hogy kell használni, mennyit és mikor kell bevenni belőle, ha feketepiacról szerzi. Mert orvos biztos nem írja fel neki, hacsak nem asztmás, de azok is csak kicsi adagban szedik, ami fogyáshoz édeskevés.

Azonkívül nem biztos, hogy örülne a mellékhatásoknak és hajlandó lenne elviselni.

Mert ami tényleg hatásos, annak sajnos a mellékhatásai is jelentősek.

Sportolóknak való, akik fanatikusok.

Fogyáshoz max természetes hatóanyagú készítmények ajánlhatók átlagembereknek.

Ezek:

L-carnitin, Acetil-L-Carnitin, CLA, zöldtea, koffein, kromium picolinate, esetleg Ma-Huang, stb...

2009. júl. 8. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

12:59es vagyok

annyit kell belőle enni amennyi nem zavar, nekem 120mcgs adagtól csak a fogam vacogott, de lehet aztis beképzeltem csak

egyébként ha nagyon ügyes vagy és türelmes, jó szöveggel ki lehet csikarni recept nélkül 1-1 dobozzal gyógyszertáranként :D

amúgy l-carnitin van kapszulázva is, de az zsírszállító aminósav, diétárni és sportolni kell mellette, az utóbbi 2 igaz a clenbuterolra is

2009. júl. 9. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!