Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen zsírégető terméket...

Milyen zsírégető terméket tudtok nekem ajánlani intenzív edzés mellé?

Figyelt kérdés
Kb 10ezer forintom lenne rá. Most vagyok 120kiló. Biciklizek,futok,fekpadon nyomok konkrétan csak a fogyás megye el erre a nyárra. Ehez kéne valami hatásos fogyasztó szer :D

2012. jún. 22. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
izmot:D egyébként mazsolázz itt: [link]
2012. jún. 22. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az L-karnitin éri meg legjobban az árát, de még annál is többet számít a jó étrend. Erről nem írtál semmit.
2012. jún. 22. 13:40
 3/8 K.J válasza:
A fogyasztó szer elég relatív megfogalmazás :D Szóval én azt mondom, hogy egyél sok káposztás/paradicsomos ételt mert az jó zsírégető. Én 21 kilót fogytam 5 hónap alatt kalóriaszámolással és heti egy levesnappal, még hátra van 14 kg :)Sok sikert a fogyáshoz!
2012. jún. 25. 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó nem mesélt arról, hogy mozgott-é mellé valamit:)) káposzta idő után felfúj, vigyázni kell vele:P
2012. jún. 25. 02:38
 5/8 anonim válasza:
Én edzés mellé a slimfit-et használtam. Nekem jó volt.
2012. jún. 25. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Oxytarmot és 30 Days-t szedtem a fogyókúrám alatt, igaz, én annyira nem voltam sport ügyileg elszánt, viszont a táplálkozásra oda figyeltem. Így is lement mondjuk 14 kiló :)
2012. jún. 25. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6

2012. jún. 28. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

A carnitin sport + diéta esetén alkalmas. Csak akkor működik ha van mozgás, sport. Ő egy zsírszállító, nem égető, mint azt sokan mondják. A zsírsavakat az izomsejtekhez szállítja, majd mozgás révén a szervezet mint energiát hasznosítja elégeti, anyagcsere folyamatokba kerül.

Alkalmanként mozgás, sport előtt kb. 30 perccel használd 1000-1500mg adagonként.

2012. jún. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!