Ajánlanátok vmi tornás dvd-t ami tényleg fogyaszt? Vmi intenzív zsírégető kellene, ami nem hosszú, h amíg a fiam alszik, addig végezzek.45 perc körüli. Norbi pl. hatásos? V a kedves neje? Annyi van, h fogalmam sincs melyik hatásos tényleg.
hátha még visszanézel:)
mennyi idő után látszik vmi?
mert szülés után már fogyóztam le is ment 15 kiló, de most visszajött, szóval jön a mozgás, csakhát már eléggé unom, h csüngőhasú lettem:)))
ha végig csinálod akkor kb 2 hét után már látványos...nekem meg kéne még fogynom, neked hogy sikerült annyit fogynod?
én heti 5ször csináltam ...de első két nap halál volt...annyira izomlázam volt:)
én minden napra tervezem a tornát, a 2 hét szimpi:)))
90 napos fogyi, aztán rájöttem, h szart sem ér, jönnek vissza a kilók...
azt én is csináltam de nekem is visszajött...bár általába minden fogyinál visszajön...
ezért kell azt csinálni h 6 után nem enni semmit...és ugy torna ..
húúúú nem enni????:))))
na az a feladat...
ok, megpróbálom:)))
remélem tényleg eltűnik a debella forma:)))
nem volt a boltban, így miló vikit vettem, remélem az is jó lesz, most tele vagyok energiával tornafronton:)))
holnaptól irány az ugribugri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!