Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mivel a munkám miatt nincs...

Mivel a munkám miatt nincs elegendő időm, hogy letudjak menni mozogni, így arra gondoltam, hogy valami fogyasztószert alkalmaznék. Még nem használtam soha így nem tudom, hogy melyik is jöhetne szóba? Valakinek esetleg valami ötlet?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 13:23
1 2
 11/14 anonim válasza:

#9-#10-nek igaza van. Én is túlsúly problémákkal küszködtem, nem voltam vészesen kövér... De tudtam, ha nem változtatok, akkor el hízok. Szintén üllő munka.

Használtam fogyi készítményeket, de egészségtelen, és káros a szervezetre. Csak hát, mindenki mozgás nélkül akar jól kinézni, ez pedig nem megy. A fogyis készítményekkel az a gond, hogy hiába fogyaszt, ha fogyaszt, többnyire nem jó semmire... Normális alakod nem lesz. Mert ahhoz, hogy az alakod is szép, formás legyen, ahhoz az izomzatot fejleszteni kell. Egyébként, csak egy alaktalan, formátlan sorvadt, vagy vékony valami leszel.

Én azt tudom ajánlani, dupla annyi mozgás, fele annyi evés. Meg hát az sem mindegy hogy mit eszel. Az étrenden múlik minden: 70% étrend 30% mozgás.

Nézd meg ezeket a linkeket.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=lXvAw96eDCQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=MdY7ldJHh_Y&feature=related

[link]

És hogy lásd, nőknek is megy a dolog. :)

http://www.youtube.com/watch?v=rqZHNjfRKHM

Ideje az embernek, arra van, amire szakít időt, amire akarja, hogy legyen.

Az egész akarat kérdése.

De te tudod.

2012. júl. 2. 10:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Pontosan én tudom, hogy mikor, meg mire van időm, és mennyi! Nagyon könnyű tanácsokat adni, meg a másikat "hülye vagy, meg fogsz dögleni" oltani! Köszönöm, hasonlókat kívánok neked, Én is! Igyekszem össze szedni magam, és az egészségemre oda figyelni, de aki reggel 8-20ig dolgozik 2munkahelyen hétfőtől péntekig, hogy a 2gyermekének egyedül a szükséges dolgokat megteremtse, és mellette a főt kaja nekik meg a házimunka is legyen megcsinálva, az nem hiszem, hogy lustaságból nem mozog. Tanácsokat vártam volna és nem oltásokat. Tudom, hogy nem a legjobb megoldás lenne a fogyasztószer alkalmazása, de mivel NEM LUSTASÁGBÓL szedném, és nem olyan sokáig. A bodybuildinges cuccokat ajánlaná, azok sem olcsóbbak, és ezek mellett állandó kondi meg anyám kínja is kell! Tanácsokat szerettem volna kérni !!!!!!
2012. júl. 10. 08:40
 13/14 anonim válasza:
Tudod, annak könnyű, aki nem él ebben a helyzetben, és nem tudja, mit jelent egész nap dolgozni, a háztartást ellátni, a gyerekekkel foglalkozni, tanulni velük, játszani stb.. De fogyiszert tényleg nem érdemes megvenni, a gyerekeidnek sokáig lesz rád szükségük! Egyébként nem tudom mennyi idős vagy, anyukám a KliminSlimet szedte, fogyott vagy15 kgot, azóta csont sovány, és rosszul érzi magát, mivel mozogni meg nem akart... Szóval mozgás nélkül végképp ne próbálkozz ilyenekkel! Ha hétvégén van időd akár fél óra aktív edzésre próbáld meg ezt a szert.
2012. aug. 9. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én írtam, hülye vagy és megfogsz dögleni. Pont ettől vagy szánalmas. Van 2 gyereked, de te mégis AMFETAMIN-származékot szedsz. Tudod mi az amfetamin? Az a Speed. KÁBÍTÓSZER. Nem lehetsz valami intelligens, már nem azért. Ja, és az első válaszoló is én vagyok. Na mindegy. Majd ha félévvel később ki írsz egy kérdést, hogy tönkrementem, hullik a hajam, plöttyedt vagyok, sovány, és állandóan felpörgött VAGY halálosan fáradt, akkor..én szóltam.
2012. aug. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!