Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mivel a munkám miatt nincs...

Mivel a munkám miatt nincs elegendő időm, hogy letudjak menni mozogni, így arra gondoltam, hogy valami fogyasztószert alkalmaznék. Még nem használtam soha így nem tudom, hogy melyik is jöhetne szóba? Valakinek esetleg valami ötlet?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Akkor ne mozogj, max plöttyedt leszel, de a fogyasztószertől nem fognak izmaid nőni, sőt még zsírt sem fogsz veszíteni.

A fogyókúra egyébként is 70%-ban az étkezésen múlik, és 30%-ban a testmozgáson.

2012. jún. 11. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed esetleg inkább ezt próbáld ki:

[link]

2012. jún. 11. 13:30
 3/14 A kérdező kommentje:
a költségeket tudnám állni, de mint már írtam sajnos az időm az nulla! :(
2012. jún. 14. 07:54
 4/14 anonim ***** válasza:
otthonra venni futópadot/szobabiciklit? annyi időd sincs?:s
2012. jún. 14. 10:19
 5/14 A kérdező kommentje:
futópadot nem igen mert nagyon kicsi a lakás (panel) de egy szoba bicikli lehet beférne! :(
2012. jún. 15. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így voltam/vagyok vele, hogy időm a sportra szinte semmi, ráadásul ülő munkát végzek, úgyhogy csak jöttek fel a kilók; muszáj volt valamit kitalálnom :( Végül arra jutottam, hogy ha tetszik, ha nem, esténként rá kell szánjak egy órácskát a kocogásra, plusz mellette beruháztam egy Re-Code fogyókúrás italra (úgy tudom, még viszonylag új, de eddig csak jókat hallottam róla), úgyhogy nap közben meg azt iszogatom. Étkezésre is megpróbálok oda figyelni, mondjuk nálam ez a legnehezebb, mert 8-an vagyunk egy irodában, és valaki mindig hoz valamit, amit "meg kell" kóstolni :) Szóval három hete kezdtem el fogyókúrának ennek a formáját, most tartok 3,5 kg minusznál :)
2012. jún. 15. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ha 2-3hónapig szedsz valami fogyasztószert szerintem nem lesz semmi baj vele, de utána le kell tenni mert könnyen megszokhatja a szervezeted! É az adipexet használom 2hónap alatt majdnem 10kg ment le, több nem is kell. :)

2012. jún. 18. 13:02
 8/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Beruházni most nem biztos, hogy futópadra futná, de tegnap este voltam kocogni, és adtam fel egy rendelést is. Úgy döntöttem, hogy rendelek adipexet! :)

2012. jún. 19. 10:33
 9/14 anonim ***** válasza:

"Úgy döntöttem, hogy rendelek adipexet! :)"

Hülye vagy, megfogsz dögleni!:)

2012. jún. 19. 13:22
 10/14 anonim válasza:

Én is egy 50nm es lyukban lakok a 4.-en. Én igaz férfi vagyok, a te nemedet nem tudom. De a calisthenic, meg a megfelelő étrend segíteni fog. Legalábbis nekem segített. 21/F. De a calisthenic jó nőknek is. Csak akarat és elhatározás kérdése az egész.

[link]

2012. júl. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!