Mivel a munkám miatt nincs elegendő időm, hogy letudjak menni mozogni, így arra gondoltam, hogy valami fogyasztószert alkalmaznék. Még nem használtam soha így nem tudom, hogy melyik is jöhetne szóba? Valakinek esetleg valami ötlet?
Akkor ne mozogj, max plöttyedt leszel, de a fogyasztószertől nem fognak izmaid nőni, sőt még zsírt sem fogsz veszíteni.
A fogyókúra egyébként is 70%-ban az étkezésen múlik, és 30%-ban a testmozgáson.
Ha van pénzed esetleg inkább ezt próbáld ki:
Sziasztok!
Ha 2-3hónapig szedsz valami fogyasztószert szerintem nem lesz semmi baj vele, de utána le kell tenni mert könnyen megszokhatja a szervezeted! É az adipexet használom 2hónap alatt majdnem 10kg ment le, több nem is kell. :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Beruházni most nem biztos, hogy futópadra futná, de tegnap este voltam kocogni, és adtam fel egy rendelést is. Úgy döntöttem, hogy rendelek adipexet! :)
"Úgy döntöttem, hogy rendelek adipexet! :)"
Hülye vagy, megfogsz dögleni!:)
Én is egy 50nm es lyukban lakok a 4.-en. Én igaz férfi vagyok, a te nemedet nem tudom. De a calisthenic, meg a megfelelő étrend segíteni fog. Legalábbis nekem segített. 21/F. De a calisthenic jó nőknek is. Csak akarat és elhatározás kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!