Most komolyan, ez mire jó? Ez a témakör a fogyasztószerekről szól, aki nem hisz benne, vagy épp elítéli, minek jön ide?
Én ezt nem értem. De komolyan. Nem szedek semmit, eddig 22 kilót fogytam. De kíváncsi voltam, melyik reklámozott szerről, milyen tapasztalatokat írnak itt az emberek.
De 10 válaszból 8 mindig az, hogy ez hülyeség, ne szedd, csak a pénztárcád lesz vékonyabb. Ezt alá is írom, nem véletlenül nem rendeltem én sem egyet sem. De minek kell rá válaszolni? Minek jönnek azok az emberek ebbe a témakörbe olvasni, akik szerint hülyeség. Felesleges írni, hiszen ha nem hat, majd megírják mások, akik használták, rájuk úgyis jobban hallgatnának az emberek...
Lehet hogy te tapasztalatokat vársz, de nem fogsz kapni. Két okból:
1. Nincs olyan, akinek bevált, és mivel súlyos pénzeket fizetett érte, nem fogja bevallani se neked, de főleg magának nem, hogy mekkora barom volt.
2. Aki normális diétával és sporttal fogyott le, ahogy kell, de mellette szedett valamit, annál meg úgyse nyugtat meg senkit, hogy azért mellette kell csinálni keményen a diétát és a sportot. Aki ilyen szerekben hisz, az lusta és fel nem emelné a seggét, csak várja, hogy bevesz egy kapszulát és történik valami. Innentől meg 1-es pont...
de nem ezt kérdezem :) az oké, hogy nem hat, káros, stb
De Ti, akik velem együtt nem hisztek benne, minek válaszoltok ilyen témakörben??? :)
Röviden? Azért, hogy az az idióta hiszékeny lusta zsírdisznó észrevegye magát és elkezdje használni azt a kevés agyát, ami van. Akkor talán elérheti, amit szeretne...
Puszta empátiából. Stimm? :D
2.!
Az adipexxel mi van egyébként?
"Röviden? Azért, hogy az az idióta hiszékeny lusta zsírdisznó észrevegye magát és elkezdje használni azt a kevés agyát, ami van. Akkor talán elérheti, amit szeretne...
Puszta empátiából. Stimm? :D"
Te mekkora gyökér lehetsz! Úr Isten! Zsírdisznóóó???? Mi az anyád közöd van hozzá ki hány kiló??? Elkeseredett emberek százai próbálkoznak mindennel. Lehet hogy lusta mozogni, de neked ahhoz is mi közöd? Te hány gizda migrénes 50kilós tyúknak mondod, hogy menj már futni, tornázz! Csak mert legtöbbjük nem az egészséges életmódtól és rendszeres testmozgástól ilyen, egyszerűen ilyen az alkata. Az empátia (elmondom, mert neked a "rengeteg" eszeddel fingod nincs) pedig azt jelenti, hogy megpróbáljuk átérezni a másik helyzetét és úgy segítünk. A Zsírdisznózással kizártad magad az empatikusok köréből. Menj, gyúrj egy kicsit, jobb ha a testeddel hódítasz, mert az eszedért és a kedvességedért senki nem fog szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!