Történelem esszénél mire számítotok?
Mi az, amit ti jobban átolvastok? Tudom, hogy nem lehet kiszámítani, de még is, amit nem árt, ha elolvasunk így még a holnap előtt?
Pl a kidolgozott tételek?? Vagy olyan esszé kérdés nem igen lesz?
szóbeli tételek, visszaköszönhetnek hosszú esszébe
2011ben hunyadi m jövedelem forrásai volt...
Most ha könnyű lesz az érettségi akkor: Náci Németország, nagy földrajzi felfedezések vagy világháborús téma.
ha szivatni akarnak: Teleki és Bethlen politikája, Nemzetiségi kérdés vagy Kiegyezés
az elsőnek üzenem hogy amiket mondott azok tavaly voltak :D
amúgy a bethlen, nemzetiségi kérdés, kiegyezést én is szivatósnak tartom, pont ezek azok amiket egyszerűen nem tudok megtanulni :D
Akkor elmaradtam egy évvel! :D
Kérdező, akkor bocsi!
most már engem is NAGYON érdekel a többiek válasza. :D
Én angol vagy francia forradalomra, esetleg Hollnadia létrejöttére, Földrajzi felfedezések, 1848-1849, Napóleon, Olasz fasizmus, Rákóczi, Eu
Eddig ezek a tippjeim, kicsi az esélye, hogy bármelyik bejön. Abból indultam ki, hogy ami benne van a szóbeli témakörökben, általában nem adnak belőlle esszét.
hát első részénél a 45ből kb 25 pontom lesz...aztán, hogy az esszéket mennyire fogja értékelni.
Én a levantei kereskedelmet, a népszövetséget és az ország három részre szakadását választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!