Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hoodia P57 mellékhatások?

Hoodia P57 mellékhatások?

Figyelt kérdés

Most szeretném elkezdeni a Hoodia P57 szedését.

Olvastam a mellékhatásokat, de kiváncsi lennék, hogy akik szedték mit tapasztaltak? Rosszullétet és hasmenést okozott-e valakinek? Napi 1szemet lehet szedni úgy olvastam, de sokan 2szemet is bevesznek. Sokak 1szemtöl is nagyon rosszul érzik magukat. Ez nem káros a szervezetre? Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 13. 16:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

05-28 14:55

ismerösöm rendelte hivatalos oldalrol tehát eredeti, de nekem nem hatott így sem :(

2012. jún. 20. 21:45
 12/13 anonim válasza:
én is elkezdtem szedni a hoodia kapszulát. nagyon megvagyok elégedve, sokat fogytam és szépnek érzem magam. paráztam egy kicsit, hogy nem hologramos terméket fogok kapni (azt mondják ha nem hologramos akkor hamisított termék). de nem volt gond. [link] oldalról rendeltem, nem is egyszer. nem voltak panaszaim, nem lettem rosszul.elkezdted szedni? milyen tapasztalatod volt/van?
2014. ápr. 24. 17:05
 13/13 anonim válasza:
Egy hete eszem,és tényleg nem kívánom az ételt.Viszont rengeteget iszok,és folyton száraz a szám.Aludni csak 4 órákat tudok.Pörgök.1 kilót fogytam 1 hét alatt..Napi 1 szemet eszek belőle reggel.Hidegrázásaim vannak,hideg veríték.A karjaim lezsibbadnak és fáznak a kezeim.Teljesen megváltoztatja a szervezet működését.De nagyobb eredményre számítottam,és nem csak heti 1 kiló minuszra.
2016. dec. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!