Valakinek bevált a hoodia száj spray?
Nem tudom melyiket vegyek, hoodia spray vagy cefamadar kapszulát! Ezeket ajánlotta nekem egy gyógyszerész.
5kilót szeretnék fogyni. Vélemények?
Én egyszer kipróbáltam a Cefamadart, iszonyú éhes lettem és híztam tőle! A kukában landolt.
Csodák nincsenek! Ne dőlj be a reklámoknak! Diéta+sport!!!!
lehet kijött nálatok a mellékhatás,éhségérzet:)
sztem se vegyél semmi.igyal sokat,az elveszi az éhségérzetet.
Nincs könnyű út! De hiába beszél az ember, mindig lesznek ilyen elmeroggyant p*csák, akik elhiszik, hogy az évek alatt magukra zabált zsírt csak úgy hipp-hopp lepasszolják 1 hét alatt azzal, ha a TV előtt ülve elszürcsölgetnek egy ilyen fogyiszeres itókát vagy bekapnak valami "természetes alapanyagokból készült" pirulát... Hát persze.
Nem hiába virágzik ezeknek a piaca, annyi a buta és lusta ember, hogy fájdalmas.
Azért vannak olyan természetes élelmiszerek, amik étvágy fokozók, vagy csökkentők és így edzés+diéta kicsit könnyebb. De minimális a hatás az árhoz képest. Placebó szinte! Inkább minőségibb étel legyen ezért a pénzért. Ismerőseim is ugyanolyanok maradtak.
Most kinevettek, de nekem a zsíroskenyér a tuti nagy éhségre. Persze csak egy nagyobb fél kenyér megkenve...só, hagyma, őrölt paprika, aztán jöhet a zöldség-gyümölcs-csirke.
Cefamadar kapszulát ne szedd be,felesleges pénzkidobás, ugyanannyit ettem mint nélküle. Hoodiát nem próbáltam.
Ami nekem bejött az almaecet. kb.200Ft 1 üveg. Egy pohár vízbe teszek 1 evőkanállal, és minden étkezés után ezt iszom. A gyomromnak semmi baja tőle. Picit felgyorsítja az anyagcserét, nem engedi megkötni az összes zsírt a kajából a szervezetben. Az íze nem jó, de kárpótol az hogy 2 hónap alatt 8 kilót fogytam. Rásegítettem azzal hogy kenyeret, tésztát alig eszem. De azt almaecet nélkül hiába diétáztam, kocogtam, tornáztam, semmi nem változott.
Most egész jól érzem magam, változatosan kajálok, mozgok is, és tartom a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!