Valakinek bevált a hoodia száj spray?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket vegyek, hoodia spray vagy cefamadar kapszulát! Ezeket ajánlotta nekem egy gyógyszerész.
5kilót szeretnék fogyni. Vélemények?
2012. ápr. 26. 00:16
11/12 anonim válasza:
Az előttem szólók ugye már említették a hoodiát,ezelőtt én nem nagyon hittem benne hogy van ilyen szer ami ténylegesen csökkenti a súlyt. Pár hónappal ezelőtt rátaláltam a hoodiára egy aukciós oldalon 2600 forint volt,gondoltam megpróbálom veszteni nem vesztek vele max a pénzt,de legalább megpróbáltam. Első nap mikor próbáltam különösebben nem éreztem semmit,a második illetve harmadik napon kezdtem érezni hogy nem nagyon tudok enni. Nálam jelentkeztek apróbb mellékhatások,de hál istennek elmúltak ez csak addig volt amíg a szervezetem be nem fogadta. Azelőtt sokkal többet ettem,most nem kívánom a kajákat sem,de ha nem vagy éhes mellette akkor is muszáj enni valamit! Úgyhogy összességében meg vagyok vele elégedve,holnap lesz 2 hete hogy szedem,mellbőségem 8cm-el,hasam 6al,csípőm 9el csökkent.:) Persze az is előfordulhat hogy valakinél nem hat,ha mégis úgy döntesz hogy veszel akkor csakis hologrammost!További szép estét:)
12/12 anonim válasza:
Jah én a kapszula fajtát szedem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!