Hoodia P57? kinek vált be? Tapasztalatok?
2012. ápr. 22. 10:00
1/5 anonim válasza:
csak tapasztalatot tudok, de nem saját. Nálunk anyukám és keresztmamám szedi. Keresztanyu 5 kg-t fogyott egy hét alatt, kajára rá se tud nézni, viszont azt mondja, kapar egy kicsit a torka, mint amikor éppen lábal ki a megfázásból. Ja, és keveset alszik. anyu még csak most kezdte, de ő is azt mondja, hogy egyáltalán nem éhes. remélem, tudtam segíteni. sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Én a saját tapasztalatomat osztom meg veled ami pozitív. 3 napja szedem még kezdő vagyok de lehet érezni az étvágycsökkentő hatást,hozzáteszem nem bíztam az ilyen ,,csodaszerekben,, de ez tényleg úgy veszem észre hogy hatásos. Azért a mellékhatásoknak nézz utána,én egy picit szédülök mellette.
3/5 anonim válasza:
Szia!Saját tapasztalat,mi sokan szedjük(szedtük)a tablettát mert sokan rendeljük egyszerre,de a tizen sok személyből ketten kakukktojás vagyunk.Mindenkinek sikerült már sok sok kilót leadni és látványosan.
4/5 anonim válasza:
Miért vagytok kakukktojások? Nektek még nem sikerült leadni pár kg-t vagy mellékhatások jelentkeztek??
Én ma vettem be az első tablettát, de fel is vitte a vérnyomásomat meg a pulzusomat is, de lehetséges, hogy az is közrejátszik, hogy megvagyok fázva és lehet emiatt fáj is a fejem meg köhögök. Nagyon sok rosszat olvastam róla, ezért nagyon félek is tőle. De próba szerencse addig, amig semmi komolyabbat nem érzek. Ha esetleg van még valakinek tapasztalat, az minél előbb írjon:)
5/5 anonim válasza:
Én 3 napja szedem. Kìváncsi vagyok használ-e.
Szülés után 75 kg-on megálltam és nem megy tovább. Hiába tornázok és 3 hònapja nem vacsorázok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!