Milyen étkezést helyettesítő port/ shaket ajánlanátok, ami nektek már bevált?
Figyelt kérdés
15 kg-t kéne fogynom a tökéletes alakért, de állandóan éhesnek érzem magam és hülyeségeket zabálok. Kéne egy shake amit suliban eliszogatok és helyettesíti a reggelit és a 2 szendvicset amit koradélutánig megennék. Vacsora helyett is ezt innám, de melyiket?
Fontos hogy FINOM legyen. Vettem már olyan port amit nem bírtam meginni olyan szar volt (az egy diéta volt amikor csak azt szabadott volna inni x napig, de nem bírtam lenyelni.)
20l
2012. ápr. 22. 19:30
1/5 anonim válasza:
Ultra loss shake. Isteni finom az összes íze, én mindegyiket kóstoltam...najó a citromos-joghurtos nem az igazi de a többit nagyon eltalálták. Én is pont vacsi helyett iszom 3 hete és tökéletesen eltelít az az egy adag. Ha adhatok egy tanácsot és emellett döntesz akkor epres-vaniliásat vegyél.Az a legeslegjobb! :)
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Bár mondjuk reggeli helyett nem ajánlanám...szerintem egyél valami puffasztott rizs szeletet valami sovány felvágottal, zöldséggel,vagy hasonlót. Reggelizzél szerintem mindenképpen, az fontos.
3/5 bomba válasza:
a csokis kókuszos vagy a sima alpesi csokis Protein Delite is nagyon jó
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Ultra shake izét már ittam és szerintem szörnyű íze van :((( csokis ízűt kostoltam. Nem oldódik fel a tejben és fúúúj de rossz.
2012. ápr. 24. 08:45
5/5 anonim válasza:
Feloldódik tökéletesen csak össze kell rázni, nem keverni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!