Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Most kezdtem el diétázni és...

Most kezdtem el diétázni és sokat olvastam a Káposztaleves diétáról és a káposztaleves kapszuláról. Elvileg hat. Nektek mi a véleményetek és tapasztalatotok ezekről a kapszulákról?

Figyelt kérdés

2012. máj. 11. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Hehe... te fizetett hirdetést olvastál, nem cikket. Nézd csak meg. Az összes újságban "írnak" róla, és ha jobban megnézed, oda van írva, hogy "hirdetés".

Na most... attól, hogy a reklámok állítják, még semmi nem lesz jó. Szerinted a Kinder csoki tényleg egészséges és jót tesz a gyereknek, mert van benne állítólag egy egész pohár tej? Dehogy! Tele van cukorral és zsírral, hízlal, rontja a fogakat.

Szerinted, ha néhány kapszulával le lehetne fogyni, lennének még kövér emberek? Mert szerintem nem. Az emberek szerintem nem szeretnek kövérnek lenni, ha lenne "egyszerű" és hatékony megoldás (erőfeszítés és áldozat nélkül), mindenki beszedné!!

De ha ez sem győzött meg, akkor elárulom, hogy sajnos egy ismerősöm is bedőlt, és mondanom sem kell, egy dekát sem fogyott tőle. Pedig "elvileg" kellett volna.

2012. máj. 11. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:

csináltam 1 ideig a káposztaleves diéttát, de nagyon görcsölt 3-4 nap után a hasam, meg nem is lehet tőle használni.. én nem ajánlom az ilyen csodadiétákat..

megfelelően kiszámolt ch és fehérje bevitel+ sok mozgás.. ez a titok

2012. máj. 11. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megmentettetek 1 fölösleges pénzkidobástól! :)
2012. máj. 12. 07:49
 4/5 anonim ***** válasza:
A kapszulát még soha nem próbáltam viszont a leves diétával én nagyon sokat fogytam bár már rá sem bírok nézni a káposztára de megérte :)
2012. máj. 15. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked! A káposztaleves diéta betartásához elég sok akarat erőre van szükség. És teljesen megértem, hogy már nem bírsz ránézni. :)

Köszi a választ :)

2012. máj. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!