Mi a véleményetek/tapasztalatotok a káposztaleves diétáról?
Nem fogod bírni, és ezt most neked a legnagyobb jóindulattal írom! Én amikor elkezdtem, körülnéztem itt a neten, hogy ki mit mond róla, mindenkit kiröhögtem! Mert nekem a gyomrom bírja a "szöget" is, a káposztát meg IMÁDOM! Nah mondom ez biztos ízleni fog! Nem sikerült! 1 napot bírtam ki!
Próbáld ki, de sajnos nem tudlak bíztatni... :(
Szia! Ha csak 5-6 kg-ról van szó, akkor inkább járj le futni hetente háromszor, vagy gyors sétára ,vagy ugrálókötelezésre vedd rá magad legalább egy órát ezekből, és sokkal jobb lesz, mintha sanyargatnád magad.
Az a pár kiló le fog menni két-három hét alatt.Attól a méregtelenítés mehet, gyóhyteák meg stb. Fogg vissza a kajálást kicsit. Ez jobb, mint ezek a hülye diéták.
én a káposztaleves kapszulán röhögtem egy nagyot..
menyibe telne az embereknek elkészíteni a káposztalevest??
köszi ma válaszokat:)
sajnos futni meg ilyen sportokat űzni nem nagyon tudok mert gerincferdülésem van ami miatt nem futhatok,és a térdeim is gyengék,ezért gondoltam h ki kéne próbálni valami diétát vagy fogyókúrát.
azért ha lenne vkinek vmi ötlete fogyókúrára amitől nem lesz vitamin hiányom stb... azt megköszönném ha megosztaná velem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!