Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Körülbelül mennyi időbe telik...

Körülbelül mennyi időbe telik almecettel leadni 5-6 kg-ot, ha minden nap háromszor iszom 1 dl víz mellé?

Figyelt kérdés
Jelenleg 64 kg vagyok és nyárra szeretnék lefogyni, nem túl sokat, mert a magaságom 167 cm körül van. Szükséges az étrendváltoztatás, illetve a torna? A reggelim általában müzli, normális ebéd, aztán zöldség, gyümölcs, vagy joghurt. Ezen gondolom nem kell sokat változtatni. Hallottam, hogy az almaecet önmagában egy jó fogyókúra, ezért is döntöttem mellette. Előre is köszönöm a választ.:)
2012. ápr. 18. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Én próbáltam az almaecetet, néha most is használom, de azon kívül, hogy felpörgeti az anyagcserédet egy kicsit más hatása nincs. Fogyni nem lehet vele, én legalábbis nem tudtam. Napi ötszöri kevés étkezés és mellette sport hozta meg a kívánt eredményt. Illetve még két kilót szeretnék leadni. A sportot ne hagyd el, mert anélkül nem szépen fogsz fogyni.
2012. ápr. 18. 06:47
 2/6 Smartguy86 ***** válasza:
Önmagában csak ételtől, beleértve ecetet, akármit, soha nem fogsz fogyni. Fogyni csak úgy lehet, ha elhasználod a zsírban raktározott energiafelesleget. Ez pedig úgy lehet elérni, ha többet mozogsz, több energiát emésztesz fel, mint amit étellel beviszel. Emellett fontos a dinamikus, aerob edzés, ahol megemelkedik a pulzusszám, mert csak ilyenkor indulnak el olyan sejtszintű folyamatok, amik a zsírból kinyerik az energiát. Ez azt jelenti, hogy napi legalább 1 órát futni kell vagy biciklizni.
2012. ápr. 18. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Almaecettel CSAK akkor fogysz, ha EMELLETT az étrendedet is megváltoztatod, meg elkezdesz rendszeresen sportolni.

Attól, hogy almaecetet iszol, nem fogsz egyetlen dekát sem fogyni...

2012. ápr. 18. 07:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem és ha kitartó vagyok, egy hónap alatt sikerül leadnom, amit szeretnék? :)
2012. ápr. 18. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
kitartó miben?
2012. ápr. 18. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
HA kitartóan odafigyelsz az étrendedre (megfelelö kalóriamennyiség), meg kitartóan sportolsz, akkor fogyni fogsz. Hogy egy hónap alatt eléred-e, amit akarsz, az attól is függ, hogy összesen mennyit akarsz fogyni.
2012. ápr. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!