Milyen fogyasztótablettát tudtok ajánlani? Sajnos nem lehet mozgást végeznem.
Jógázz, vagy végezz pilates tornát, attól biztosan nem jön rád asztmaroham, mivel ha ettől rádjön, akkor sétálni sem tudsz, illetve alapvető életre is alkalmatlan lennél. (gondolom azért kimozdulsz néha otthonról pl ügyet intézni.)
Ezek a tornák nem megerőltetőek és jó alakformálók, karcsúsítók.
A fogyi tabletták mozgás nélkül teljesen hatástalanok és ha allergiás vagy, akkor még kártékonyak is. Max a központi idegrendszeredet cseszik tönkre és hosszú távon nem működnek.
ez egy rafinált ember ez a doki,
elküldött,hogy akkor gyere csak vissza,ha találtál fogyi tabit,
na lehet,hogy ti már sosem fogtok többet találkozni .....
:)
Felektsd el ezt a marhaságot. Mozgás nélkül nem lehet egészségesen fogyni, fogyitabletta meg csak a mesében létezik. Ha sok a felesleges pénzed inkább küldd el nekem, úgy is meg vagyok szorulva, és a hatás is pont annyi lenne, mintha a tablettát vennéd.
Az egyetlen dolog, ami tehetsz, hogy felhagysz minden nassolással, édességgel, cukorral, zsírossal és egészségesen táplálkozol.
Mértékletes táplálkozás, és sok-sok séta (azt biztos szabad!?). Úszás esetleg? Ha nem sokat úszol egyszerre, és nem erőlteted meg magad, kétlem, hogy ebből gond lenne.
"az orvos mindenképpen megtiltotta hogy bármilyen mozgást végezzek" - ez kizárt, mivel az is mozgás, ha lemész a kisboltba... Nem feltétlenül futásra vagy konditermezésre kell gondolni a fogyáshoz.
Én nem szednék gyógyszert a helyedben, de hát te tudod persze...
szerintem keress egy másik orvost
ad1 nekem van olyan barátom aki asztmásan maratont fut
ad2 ezek tipikusan civilizációs betegségek amik ált a mozgásszegény életmód miatt alakulnak és láttak már olyat akin a mozgás segített.
ad3 fogyi tabletták nem léteznek
és a legfontosabb: ÉN NEM VAGYOK ORVOS úgyhogy lehet h neked olyan bajod van amivel tényleg nem mozoghatsz de szerintem kérdezz meg egy másik orvost is.
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy pont egy ORVOS tanácsolná azt hogy ne sportolj, hanem válaszd a tablettákat...
Jó igazából tényleg nem tudjuk pontosan milyen betegséged van, de nem hinném h a tabletta az utolsó lehetőséged a fogyásra...nevetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!