Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyni szeretnék, milyen...

Fogyni szeretnék, milyen tablettát javasoltok?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, 23 éves, 180 magas, 90 kg.

Nem szoktam diétázni, nem vetem meg hogy este 10 után is egyek akármit, keveset mozgok. A súlyom állandó, e fölé már nem nagyon megy.

Szeretnék lefogyni vagy legalább néhány kilóval kevesebb lenni. Nincs időm sem igazán meg kedvem sem napi x órát mozgásra szánni, nem akarok lemondani a finom falatokról (nagyrészt).

Interneten olvastam különböző tablettákról, hatásaikról, hogy étvágyat csökkentő és zsírégető stb..

Olyan tablettára lenne szükségem ami nagyon hatásos zsírégető és használ.

Illetve kérdésem még hogy ezeket a tablettákat lehet e más tablettával együtt szedni?

Minden választ előre köszönök!

2009. jún. 17. 16:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2009. jún. 18. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Napi fél óra aerob mozgás kevés. A zsírégetés kb ekkor indul el: az első félórában vércukrokat bontasz csak jobbára. Tudni kell még, hogy az aerob edzés attól aerob, hogy nem esel össze tőle, kapsz közben levegőt, és sokáig tart. Azaz lassú, sokáig tartó mozgás, amely közben annyira fáradsz csak ki, hogy mindvégig tudj levegőt venni kifulladás nélkül. Ebből kétnaponta 1-1.5 óra kezdetben elég.
2009. jún. 18. 20:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 19. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!