Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Alli fogyasztókapszulától,...

Alli fogyasztókapszulától, került már valaki kórházba?

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgytudom az nincs betilva, tehát függetlenül attól hogy egészséges e vagy hasznos e, rövid úton azért nemigen lehet kórházba kerülni tőle. Ha valaki több zsírt visz be a kelleténél akkor hasmenést okoz, de ha valaki annyi zsírt visz be amenyit kell akkor miért lenne szükség a zsírmegkötőre. A zsír ugyan esszenciális tápanyag de állítólag csak a zsírok 30%át köti meg, pontosabban annyi enzimet hatástalanít. Remélem nem gond hogy okoskodok, csak azért írtam mert nemhiszem hogy erre a kérdésre igenlő választ fogsz kapni.

-> Egyébként bármilyen szer használata ellentétes azzal az életfilozófiával amit el kéne sajátítani ahhoz hogy valakinek kevésbé legyen szenvedés a fogyás és könnyebben megtartsa az alakját.

2012. márc. 29. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondok egy nagy titkot és mint személyi edző teljesen ingyen teszem : NEM ÉR SEMMIT, semmilyen kiegészítő, diéta + edzés nélkül, köszönöm a figyelmet:D
2012. márc. 29. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lettem volna volt-e olyan! Igen rájöttem, hogy nem ér semmit, én egy éjszakát voltam kórházban, folyamatosan ment a hasam, s nagyon rosszul lettem
2012. márc. 29. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
jaj, ne haragudj, de olyan buta vagy. itt mondod, hogy már voltál kórházban, de leszarod, csak vékony legyél úgy, hogy közben meg se kelljen erőltetned magadat. ja, és ami a legfontosabb ma hogy MINÉL GYORSABBAN! persze! gratulálok, ha ilyen lusta vagy úgyis mindig el fogsz hízni, aztán a sok fogyás-hízástól megnézheted a bőrödet pár év múlva milyen ronda lesz.
2012. márc. 29. 11:27
 5/5 A kérdező kommentje:
nem szarom le, ezt kipróbáltam, utána olvasás nélkül. Persze csak utólag olvastam, rájöttem hogy többé semmi ilyet nem fogok használni, s volt ahol láttam, hogy az allit be is tiltották mindenhol, csak ebben az országban nem.
2012. márc. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!