Hogyan fogyhatnék le könnyen?
Az a helyzte, hogy anniyra kövér nem vagyok mert 165cm és 65kg vagyok, csak a hasamon van a sok súlyfelesleg. Azóta híztam meg mióta fogamzásgátlót szedek (2 év alatt felszedtem 8kg-ot). Próbáltam már hogy este 6után nem eszek (ma lesz 1hete hogy csinálom), de nem tudom anniyra nem látok eddig nagy változást. Kevesebbet is eszek. Én inkább felpuffadok könnyen és már nagyion hamar meglátszik, ha megiszok 1pohár folyadékot. Mit tehetnék ez ellen hogy ne legyen puffadt? Mert reggel nem is nagy a hasam, csak napközbe már "megnő",mert ugye iszok, eszek.
Fogyózni nem nagyon tudok,mert alig szeretek valamit, így gyümölcsöt, zöldséget nem si eszek: amit eszek ezek közül: zöld alma, görögdinnye, meggy, kukorica. Többit nem szeretem: uborka, répa,saláta, banán, megy. Szóval nehéz úgy fogyóznom hogy mást egyek, ezért inkább ugy döntöttem hogy este 6 után nem eszek, az csak jó valamire nem? Segítsetek mit tehtek még? De azt is hallottam hogy vannak olyan emberek akik a fogigátló óta szedtek fel pár kilót, hogy addig nem tudják leadni míg abba nem hagyják a gyógyszer szedését!
18/L
"ezért inkább ugy döntöttem hogy este 6 után nem eszek, az csak jó valamire nem?"
Azért mert úgy döntesz, hogy az neked jó attól még nem tuti, hogy jó is valamire... Ezzel amúgy csak feleslegesen lassítod az anyagcserédet.
utolsó: van aki ugy is le tud fogyni h nem eszik este 6 után, személyesen is merek ilyet!
első és második válaszoló: sztem nincs Candidám,mert mikor visszamentem kontrolra akor azt mondta minden oké,mega rákszűrésem is jó volt! azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!