Hogyan tudnék leadni vagy 30kg-ot, has és felső testről? 50 éves buszvezető vagyok, és kevés a mozgás. A futás, torna nem megy mert fáj a térdem és derekam.167magas és 120kg vagyok. Valami étvágy csökkentő szer van e amitől nem vagyok mindig éhes?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 21:02
22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19.51es.Meglátszik hogy LIPÓTMEZŐ bezárt.Ki szabadultatok.Büszke lehet rád anyukád hogy ilyen értelmes gyereket szült.
2009. dec. 22. 16:18
24/24 anonim válasza:
Szerintem egyél fekete kenyeret. Az íze persze nem olyan, mint a fehér kiflinek, de a rosttartalma nagyon nagy, lassan szívódik fel a szénhidrát belőle. Nagyon felgyorsítja az emésztést. Aldiban és Lidlben is kapni, kockaformájú, és asszem 10 db van egy csomagban. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, fogyassz sok vizet. Zöld tea. Szobabicikli. Tegyél hosszú sétákat, és ha már fogytál valamennyit, utána kezdj el tornázni, vagy valamit sportolni. naponta 5x egyél, 3 óránként, kis mennyiséget. Kerüld a cukros, zsíros ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!